Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jártatok már ugy,hogy egyutt...

Jártatok már ugy,hogy egyutt voltatok egy lánnyal és akkor tok csinos volt meg igényes,de 10 évvel késobb amikor már nem voltatok egyutt, meghízott és elég nagy kupac lett belole. Felszedett vagy 30 kilot minimum. Ra se ismernék most. Hmm?

Figyelt kérdés

Fotot tudok mutatni privatba ha erdekel. v fb linket. De az oldal szabalyzatat nem akarom megszegni azzal,h nyilvanosan feltoltom a profilt.

Kerdes, miert hiznak meg a volt csajok?

2023. febr. 9. 14:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az M es meret meg nekem nagyon is bejon.

Felreertes ne essek, nem azzal van a bajom,hogy valaki XXL es.

Lehet ez csaladi alapon is hogy ezeket a geneket orokolte pl.

Igazabol arra gondoltam amikor kiirtam a kerdest,hogy aki elotte S es meret volt es XXL es lett belole. Es megint csak nem a sullyat kritizalom,hanem a valtozas merteket tartom megleponek.

2023. febr. 9. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:
M-es vagyok,van ezzel így sok ember,hogy hirtelen több ruhaméretet hízik,ami sokszor tényleg meglepő.Számos ok állhat a háttérben,genetika, bánat-vagy stressz evés stb stb
2023. febr. 9. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Jaja, volt ilyen. Konkrétan közös ismerős küldte a képet róla én meg néztem, hogy "ez ki?":D

Én szívesen megnézném a képeidet, én is kikereshetem a magamét, ha gondolod:D

2023. febr. 9. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:
8: de te is itt vagy más kérdező problémájára csorgatni a nyálad.
2023. febr. 9. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
S pōç$űek pontoznak le.xD
2023. febr. 9. 16:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezert is adtam en mindenkinek zoldet xD HAHA!
2023. febr. 9. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Miért akarnál fotókat mutogatni csak azért hogy megalázd? Gerinctelen féreg, ha ennyire nem undorodsz tőle akkor hagyd ott a francba.

De gondolom ha egy nő jönne ide ugyanezzel a szöveggel, hogy egy kövér férfiról kuldozgessen képeket kuncogás és kibeszélés céljából, akkor te lennél a legjobban megdöbbenve a nők aljasságán.

2023. febr. 9. 16:27
 18/20 anonim ***** válasza:
16: na jött is ide éppen közénk, aki mindenkit lepontozott :D
2023. febr. 9. 16:29
 19/20 A kérdező kommentje:
17# azert az megvan,hogy 10 eve mar nem vagyok vele es azon idoszak alatt valtozott meg.
2023. febr. 9. 16:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem teljesen a kérdésre válaszolok, de nekem több olyan FIÚ ismerősöm is van, akik huszonéves korukban vékonyak, jóképűek voltak,és mostanra hatalmas hasat növesztettek maguknak, és rájuk se lehet ismerni... :(
nov. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!