Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon buta a haverom,mit tegyek?

Nagyon buta a haverom,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom,aki nagyon buta,és idegesítő. Mindent a szájába kell rágni,és semmiből nem tanul,folyamatosan nevet mások baján.

Minap láttunk egy szörnyű balesetet,ami egyszerűen katasztrofális volt,több áldozata is lett, ő meg csak simán ki nevette. Most nem értem, hogy lehet nevetni egy baleseten,mások halálán

Ami még furcsa,hogy nézi a tv-t, és ha meglát egy embert rögtön nevet,hol ott semmi vicces nincs benne. Nagyon furcsa ez nekem,és kiábrándító) mégis mi ez,valaki segítsen

2023. febr. 4. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Miért barátkozol idiótákkal?
2023. febr. 4. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Miért állsz szóba vele egyáltalán? Valaki segítsen.
2023. febr. 4. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Én szelektálnám a barátaim közül. Egyértelműen zavar téged a viselkedése, ez azt eredményezi, hogy lehúz téged.
2023. febr. 4. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Madarat tolláról, embert barátjáról
2023. febr. 4. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Ez onvedelmi reakcio. Nem akar szomoru lenni vagy megijedni.

A nevetés sokszor stresszlevezeto is!

2023. febr. 4. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kínjában nevet, vagy szimplán idióta, mindenesetre ha ez a véleményed róla, ne barátkozz vele. Ha meglátnám hogy az egyik barátom azt írja rólam egy fórumra, ki a vak világba, hogy "nagyon buta,és idegesítő. Mindent a szájába kell rágni,és semmiből nem tanul" rohadt szarul és hátbaszúrva érezném magam. Ő se kutya ezek szerint, de te meg kétszínű és gyáva vagy mert nem mered megszakítani a kapcsolatot, helyette itt szidod.
2023. febr. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!