Barátkoznátok olyan emberrel,aki jó szívű,de annyira buta,hogy az idegeitekre megy?
Sziasztok!
Rossznak érzem magam,mert tényleg jó emberről beszélünk,de sokszor nincs türelmem a hülyeségeihez. 30 éves nőről van szó,akit minden honnan kirúgnak.Nem látja a hibát magában,mindig más van hibáztatva a problémáiért. Sok pénzt ölt már jóslásba,átok levételekbe,mert szerinte ezért rossz az élete,így meg majd megoldódik minden. Múltkor fel volt puffadva,ezért vett terhességi tesztet.Nyilván negatív jött ki,mert a fogamzásgátlót tudja,hogy kell szedni,szerencsére. Legutóbb meg azért jelentkezett be orvoshoz,mert az egyik melle picit kisebb,mint a másik,és valószínű mellrákos. Nyilván megnyugtatta a doki,hogy ez rendben van.
Aztán egyik nap meg megbeszéltük,hogy busszal leutazunk a szomszéd városba ,szóltam neki,hogy valószínűleg a busz,amivel megyünk az ő falujukon keresztül megy,tehát úgy vegyen jegyet,hogy célirányosan. Vártam az állomáson..sehol a csaj..a busz meg beállt,amivel tovább kellett volna mennünk. (jól gondoltam,mert az ő faluján keresztül jött,ki volt írva). Erre leszáll a buszról,hogy siessünk megkeresni a járatot. Ne hiszem el,hogy nem látja..nagy betűkkel rá van írva,hogy hova megy...
Biztos nagyok az elvárásaim vagy rossz helyen keresem a barátokat,de ezzel a csajjal nem bírom.Pedig mindig jön utánam.
Ti mit tennétek?
Uristen, volt ilyen ismerosom, es halat adtam az egnek, mikor egyszer sulyosat hibazott. Akkor ugy vesztem vele ossze, hogy minden kijott belolem. Zaroljel, o nekiment embereknek, majnem kilokte a kisbabat anyuka kezebol, iszonyu hangosan beszelt, stb...
Szoval szabadulj meg tole buntudat nelkul. De hogy mikent, azt nem tudom. Sokszor a hulye emerekrol nekem az is kitunik, hogy erzelmileg is egyszeruek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!