Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez miért lehet?

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Szóval mindig online tartottam barátokkal a kapcsolatot.

Eddig úgy volt hogy akinek írtam ha nem is egyből, de válaszolt.

Vagy ha elfelejtette akkor ritkán csak emlékeztettem egy random írással, hogy korábban írtam neki.

Barátok közül vannak fiatalabbak, akik suliba járnak és vannak felnőttek akik dolgoznak.

Magam is felnőtt vagyok.

Mostanában ráírok szinte bárkire, megnéztem hogy egy nap 6 emberre ráírtam egy platformon és 2 láttamozta le, de másnap egy ember írt vissza.

Nem szoktam azon hisztizni, hogy most nem írnak vissza, mert tudom hogy dolguk van.

De nost minden platformon kb bárkinek írok akikkel eddig beszélgettem vagy nem kapok választ vagy csak nagyon későn és egész nap nem beszélek így senkivel.

Nekem elég fura hogy egyszerre mindenki leignorál.

N

2023. febr. 2. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez. Van, hogy 2-3 hétig nem reagál egy-egy fontosabb üzenetre, majd mikor rákérdezek, jön a válasz, hogy nehéz hetei vannak, erre látom, hogy pár óránként posztolt és tudom, hogy másokkal rendszeresen kommunikált. Utálom az ilyen embereket, inkább nem is beszélgetek lassan senkivel, teljesen felesleges lefutni mindig ugyanazokat a köröket, akár barátról, akár párkapcsolatról van szó. (F)
2023. febr. 2. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

1es, eltelik 2-3 hét úgy, hogy nem is találkoztok?

Nem azért, de aki csak online tartja a kapcsolatot másokkal, hogy tudja... barátságnak hívni? Értem én, tudom, hogy kimondottan mély ismerettség is létre tud jönni, de lássuk be, egy online kapcsolat csak árnyéka egy élőnek, akármilyen mély is az ismerettség.

És láthatóan nem fenntartható hosszú távon.

Javaslom találkozgassatok ezekkel az emberekkel és akkor nem csak egy kis nevecske lesztek az életében, hanem hús-vér emberek.

2023. febr. 2. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Korábban volt ilyen olyanokkal akiket nem igazán ismertem, viszont őket egy vagy több éve ismerem és ez sosem volt még jelen köztük.

#2 Igem, nem olyan mint a személyes, de nem tudok mit csinálni, bárkit megismerek abból online barátság lesz, mert mindenki elfoglalt, nem tudja mikor ér rá, stb...

Bármikor megpróbáltam talit összehozni mindig kudarcba fulladt.

Van akinél néha vannak összejövetelek, oda elhív de ennyi a kontakt.

Ha előre próbálok valamit lefixálni az nekik nem biztos hogy jó és az utolsó nap mondják le hogy mégse jó nekik és addigra mást nem tudok hívni, ha pl színházi előadásról van szó.

Maguktól az emberek meg nem hozzák szóba, mert legtöbb ember nem a városban él, mint én.

Elég messze.

2023. febr. 2. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
uncsi
2023. febr. 2. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Elsőre arra tippelnék, hogy fárasztónak találják a netes kapcsolattartást, és/vagy túl időigényesnek. Viszont, közben az is lehet, hogy most tényleg összecsúsztak a dolgok és elfoglaltak, így nem szerepel a top prioritások közt az írogatás.

Velem is ez a helyzet az elmúlt időszakban, és egyre jobban zavar. Hiába próbálok találkozásokat összehozni velük, vagy eleve fura választ (hát.. most nem igazán érek rá) kapok, vagy igent, de aztán mégis a programot megelőző estén lemondja.. Pedig olyan barátokról van szó, akiket 6+ éve ismerek személyesen, és eddig egyikük sem volt velem ilyen. Üzeneteket is (pár kivételtől eltekintve) csak láttamoznak, vagy hetekkel később válaszolnak meg.

2023. febr. 2. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
2023. febr. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!