Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csúnya férfiként milyen...

Csúnya férfiként milyen szintű magabiztosság megengedett?

Figyelt kérdés
Az chades magabiztosság is megengedett vagy azt nem tolerálják annyira?
2023. jan. 23. 10:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
91%

Incelek, intoleránsok és diszkrimináció megcáfolásának jegyében javaslom, hogy keressetek társat fogyatékossággal élők között, legyen az síket, vak, mozgássérült, értelmi fogyatékos, néma... vagy kétszer annyi kiló, mint ahány cm magas, netán legyen jó akár a 90 éves is... Ha így bővíted a kört, egyből találhatsz társat.

Gondolom, te toleráns vagy, és egy cseppet sem diszkriminatív, tehát bármelyik megfelel neked.

2023. jan. 24. 14:08
 82/88 A kérdező kommentje:

79

Te azt akarod bevetetni velem, hogy a társadalom egészséges és az a természetes állapota, hogy mindenki egészséges benne.

Hát a helyzet az, hogy az élet a versengésen alapul és ahhoz, hogy lehessenek győztesei ennek vesztesek is kellenek és azért vannak a vesztesek, hogy lehessenek győztesek. Nem lehet mindenki vesztes. Ha nem én lennék akkor más. A fő problémát tehát nem tudod a társadalom gyökeres átalakitása nélkül megoldani.

Neked például miért nincs semmi bajod a társadalommal? Miért mindenkinek egyéni felelőssége a helyzete szerinted?

Meg van a lehetőség a világban, hogy mindenki biztonságban és boldogságban éljen?

2023. jan. 24. 14:35
 83/88 A kérdező kommentje:

81

Te hülye vagy mert nem érted a kérdést. Na olvasd el még egyszer. Ez nem párkapcsolatok kategória.

2023. jan. 24. 14:38
 84/88 anonim ***** válasza:

82, te nem érted a világot.

Az élet nem nullvégű egyenlet. Az én sikerem nem okoz neked kudarcot.

De ha meg ragaszkodsz hozzá, hogy te vesztes akarsz lenni, akkor ne panaszkodj. Te választod ezt. Te választod azt is, hogy nem változtatsz ezen. A saját döntésed miatt meg ne másokat bszogass.

2023. jan. 24. 14:43
 85/88 A kérdező kommentje:

84

De nem vagyok vesztes sokakhoz képest. Karrierben, anyagi helyzetben nagyon is haladok. Csak magammal is közben harcolnom kell a traumák miatt. Ezért nehezebb, de igenis büszke vagyok magamra amiért nem adtam fel és ellenszélben küzdöttem, harcoltam.

2023. jan. 24. 14:58
 86/88 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint te magaddal versenyzel.

Csak ismételni tudom magam: Meg lehetne oldani egy halom problémádat pusztán azzal, ha időt és energiát fordítasz rá.

De ha neked jó ez, akkor oké. Csak akkor ne panaszkodj.

Ha meg nem jó, akkor tegyél ellene. Azt meg már leírtam ezerszer, hogy hogyan.

2023. jan. 24. 15:10
 87/88 anonim ***** válasza:
minél csúnyább egy férfi, annál magabiztosabb! tapasztalatból beszélek, nálam az összes hegyi ork bepróbálkozott nagyon tuti csajozós dumákkal.
2023. márc. 22. 13:51
 88/88 anonim ***** válasza:

Semmilyen, kusshodj otthon, ne rontsd a tájképet az utcán! Sőt, otthon is húzz vödröt a fejedre, mert még otthon is ronda vagy! A kamerát letakarni!

Mégis milyen választ vártál?!

2023. márc. 22. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!