Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Nektek ezek beleférnek...

Fiúk! Nektek ezek beleférnek egy barátságba?

Figyelt kérdés

2 fiúról van szó.

Kb 20 évesek mindketten.

A kérdésem az volna, hogy nektek ezek közül mi férne bele egy szorosabb barátságba és mi nem?

Sorolom is:

1. Öleléssel való köszönés.

2. Egymás ölébe ülés.

3. Chatben úgy köszönni:

Szia szépfiú, szia szerelmem.

4. Chatben szíveket küldeni egymásnak.

5. Megbeszélni egymással az önkielégítési szokásokat.

6. Egymás kezét legalább fél percig fogni.

7. Alkalomadtán rácsapni a másik hátsójára.

8. Ha valamiért mérgesek vagytok egymásra, akkor azt mondani, hogy: Meg leszel b@$Zva.

Nyugodtan szám szerint írjátok le, hogy neketek melyik igen és melyik nem férne bele.

2023. jan. 21. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Ezek homokosok. Te meg foglalkozz saját magaddal, ne mások szokásaival. Szép napot, jó egészséget ☝️
2023. jan. 21. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Egyik sem.
2023. jan. 21. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Mi simán le is szopjuk egymást.
2023. jan. 21. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
1-es és az 5-ös belefér. A többi semmiképp, mert vagy melegesek vagy közönségesek, gyerekesek.
2023. jan. 21. 12:58
 5/11 dávid a mongol ***** válasza:
42%

Minél inkább lentebb megyünk, annál inkább megy túl a barátságon, de persze van aki szerint ezek közöl ez mind beleférhet egy barátságba, de szerintem meg nem.

1. Szerintem ez teljesen elfogadható, nincs vele nagyon semmi gond.

2. Hát ez kicsit megkérdőjelezhető már, de ez is kereteken belüli tud lenni.

3. Na ez már lehet a lónak a túloldala lenne már.

4. A szívvel a szeretetet és a szerelmet is kifejezhetjük, de ha mondjuk az előzőhöz hozzátesszük, akkor azt mondanám, hogy ez nem csak barátság.

5. Kinek mekkora az intimitása e téren, én soha nem beszélnék ilyenekről, de a mai társadalomban már a szex minden téren ott van, szóval lehet belefér még egy barátságba, de az persze a két féltől függ.

6. Nem tudom mi indokolhatná, hogy értelme legyen egymás kezét fogni két férfinak, mert a társadalom nagyrészt lehomokosokozzák őket. De ez csak egy kézfogás marad.

7. Miért? Én környezetemben láttam már ilyeneket, én mindig tudatosan kerültem ezeket, mert nekem az etikettembe nem fér bele a mások megfenyítése testileg, sem hogy lelkileg. De manapság is látom ezt, a barátság jobb esetben 2 fél közös akarata szerint történik, ahol a barátok őszintén lehetnek egymással.

8. Hát a férfi ellentétek, vagy seperc alatt, vagy pedig a világ végezetéig húzódnak, aztán mennek tovább, de az adott mondatban a haragunkat fejezzük ki, itt az a fő ok miért haragszotok egymásra, nem pedig, hogy mennyire gyűlöljük egymást.

2023. jan. 21. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Egyértelmű, hogy homoszexuálisak, ez pedig már nem a barátság kategória.
2023. jan. 21. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:

1. Egymás öleléssel való üdvözlésével szerintem semmi probléma nincsen egy szoros barátságban. Két huszonéves fiúnál sem. Ezt teljesen természetesnek tartom, és számomra is beleférne.

2. Ez már azért durva, túlmutat a normán. Nekem ez nem férne bele.

3. Ez még beleférhet. Talán még tetszene is... :D Nekem személy szerint jól esett, amikor "szépfiúnak" hívott egy másik srác.

4. Ebben megint nem látok kivetni valót. Szeretetet jelezni egymás felé teljesen helyén való szerintem, és kell is egy barátságban, hogy kimutassuk egymás felé az érzelmeinket, éreztessük, hogy szeretjük a másikat.

5. Ez megint elég durva, és nem is illendő. Számomra nem hiszem hogy beleférne, legfeljebb filozófiai vonatkozásban, érdekességképpen megbeszélni életünkben egyszer ittasan, egy nagyon szoros barátság esetén... xD

6. Egye fene... Beleférne talán.

7. Csapjon, ha neki ez kell... xD De ne nyilvános helyen.

8. Ez egy viszonylag általános szitkozódási szófordulat, nem lepődnék meg, ha ilyet hallanék.

2023. jan. 21. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
1 és 4 igen, a többi nem. Nem feltétlenül azért amire te gondolsz, hanem eleve az emberi normák miatt (tisztelet a másik iránt).
2023. jan. 21. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

Ha lány vagy akkor beleférhet. De a sexuális dolgokat ne vidd túlzásba mert idővel átvált a dolog majd “szerelembe”.

Ha pasit akarsz akkor meg ne fogd a kezét ne ülj az ölébe mert azt fogják hinni, hogy együtt vagytok.

2023. jan. 21. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Úristen b+,buzgányok vagytok
2023. jan. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!