Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lánybúcsú ilyenkor hogy van?

Lánybúcsú ilyenkor hogy van?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy a lánybúcsút a menyasszony tanúja szokta szervezni. Az egyik barátnőm tanúja nem én leszek, de a tanúját nem is akarja a lánybúcsún látni (hosszú sztori), az ötleteit viszont nekem mondja el, mintha ez már alapvető lenne, hogy akkor én intézem.

Ami nem lenne nagy baj, ha lenne több barátnője, de kb egyedül rám hárulnának a költségek. Ráadásul egy másik városban akarja tartani, tehát még szállást is kéne intézni...

Na így leírva még hülyébbnek érzem magam. De jól gondolom, hogy nem nekem kéne ezt leszervezni, kifizetni? :(

2023. jan. 19. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom könyvtárba mentek vagy moziba megnézni az új Marvel filmet lánybúcsúkor."

. Ja, mert ezen kívül csak inni lehet, meg random pasikkal dugni.

Hogy tudsz egyáltalán lélegezni ennyire szűk gondolkodással?

2023. jan. 19. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyentől idegràngàst kapok, hogy a menyasszony eldönti hova szervezzèk. Volt egy ilyen az ismerőseim között, a menya welnesezni akart, a csajoknak meg a gatyàjuk ràment, persze fele lemondta. Én úgy csináltam sógornőmnek, hogy egy Facebook csoportba beszedtem mindenkit, és megbeszèltük a keretet, ki mit vesz/hoz. Tök jó volt minden. Nem kért semmit, hogy milyet akar, hova vigyük, meglepetés volt neki az egész.
2023. jan. 19. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként igen, nem a menyasszony kéne szervezze magának...

Mi is fész csoporttal csináltuk, az elején benne volt a menyasszony is, meghívta minden ismerősét, akit szívesen látott volna a lánybúcsún (ebben nem akartunk meglepit, hogy ne legyen kellemetlen senkinek), majd kilépett, és onnantól nem tudott semmiről.

Aki "mindenmindegy" habitusú volt, az csak rábólintott mindenre, a szervezőkészebb csajokkal meg megbeszéltünk mindent. Előzetesen le volt beszélve, hogy kb. mennyit szánunk rá (10-15nél nem akartunk többet fejenként), és ebből az elméleti pénzből ötleteltünk.

Vidéki wellness ugyan nem lett, de kuponakcióval béreltünk limuzint, ahol volt kocsikázás, fotózás, volt vicces-pajzán torta, apró ajándékok (ezek a tipikus tiara meg szalag stb.), a játékokat megoldottuk otthon házilag, az minimális költség volt, meg még pasis revüshow is volt az este, mert a kinézett szórakozóhelyen pont ilyen fellépés volt aznap - jól jött ki, tök véletlenül. :) Nem volt benne semmi pasizás vagy dugás, de sikerült összehozni minden lánybúcsús klisét viszonylag jó áron.

2023. jan. 19. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez mi ez a butasag, h a lanybucsut a tanu szervezi? :D

Az en tanum a keresztapam volt, akkor neki kellett volna szerveznie a lanybucsumat? :D

2023. jan. 19. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!