Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lánybúcsú ilyenkor hogy van?

Lánybúcsú ilyenkor hogy van?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy a lánybúcsút a menyasszony tanúja szokta szervezni. Az egyik barátnőm tanúja nem én leszek, de a tanúját nem is akarja a lánybúcsún látni (hosszú sztori), az ötleteit viszont nekem mondja el, mintha ez már alapvető lenne, hogy akkor én intézem.

Ami nem lenne nagy baj, ha lenne több barátnője, de kb egyedül rám hárulnának a költségek. Ráadásul egy másik városban akarja tartani, tehát még szállást is kéne intézni...

Na így leírva még hülyébbnek érzem magam. De jól gondolom, hogy nem nekem kéne ezt leszervezni, kifizetni? :(

2023. jan. 19. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lánybúcsút a barátok szervezik, nem kötelezően a tanú.

A költségek természetesen megoszlanak a meghívottak között, ha magadra vállalod a szervezést, akkor számold ki, mennyire jön ki per fő (a menyasszony persze nem fizet), és szedd be a többi résztvevőtől a pénzt.

2023. jan. 19. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak te meg ő lennétek q leanybucsun? Amúgy nyugodtan megmondhatod neki, hogy Kati, én nem tudom/nem akarom ezt megszervezni
2023. jan. 19. 15:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hányan lennétek? Mer így az jött le, hogy te meg ő. Akkor ez a buli nem a költségek miatt lesz nehézkes:D

Dee egyébként ja, általában a barátok fizetik az egészet. Csak általában ez 5-10 főt jelent.

2023. jan. 19. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sosem hallottam ilyet, hogy a tanú szervezné.

Olyat se, hogy valaki olyat választ tanúnak, akit látni sem akar.

De úgy szervezitek, ahogy akarjátok. És ha Te nem vagy rá képes, akkor kérjen meg mást.

2023. jan. 19. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi közösen szerveztük, nem egy ember.
2023. jan. 19. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy ki szervezi meg hányan vannak? Úgyis csak a hányásig ivásról meg a random pasikkal dugásról szól az egész, azt meg bárhol, bármikor meg lehet valósítani, nem igényel szervezést.
2023. jan. 19. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
6: túl sok volt az amerikai film? 😁
2023. jan. 19. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
6os, ha fogalmatlan vagy, minek szólsz hozzá? Hogy lobogtassa a szél a szádat (ujjaidat)?
2023. jan. 19. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor meséljetek már mi másról szól. Gondolom könyvtárba mentek vagy moziba megnézni az új Marvel filmet lánybúcsúkor.

Hihetetlen amúgy hogy egyeseknek mennyire tud fájni ha valaki kimondja az igazságot. Akkor minek csináljátok ha szégyellitek?

2023. jan. 19. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9, hány lánybúcsún voltál eddig? Mert én 5ön...
2023. jan. 19. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!