Szerintetek nem akar velem tovább beszélgetni vagy csak
tényleg elfoglalt?
Figyelt kérdés
Van valaki Tiktokon aki keresztény videókat csinál. (Én is keresztény vagyok). Nagyon szimpatikusnak találtam az illetőt és szerettem vele barátkozni ezért ráírtam Instagramon és beszélgetést kezdeményeztem vele először a hitről. Tök hosszakat ír, és eddig nagyon jól eltudtam vele beszélgetni. Nagyon kevés, kb 8-9 üzenetváltásunk volt. Tegnapelőtt este kezdtem el vele beszelni.
Tegnap reggel irtam valamit, folytatva a beszelgetest es azota nem valaszol es nem nezte meg. Külföldi az illető, és nagy az idő eltolódás. Amikor irtam neki o akorul ment aludni, viszont igy is tobb mint 24 oraja irtam es semmi. Tiktokon volt amikor kommentelt hogy nagyon elfoglalt az iskolaval es munkaval. De azota rakott ki videokat is.
Lehet hogy csak siman elfoglalt tenyleg, vagy furanak tartja hogy random rairtam es nem akar baratkozni tovabb?
2023. jan. 16. 13:44
1/9 anonim válasza:
Lehet imákat mormol 0-24.
2023. jan. 16. 13:55
2/9 anonim válasza:
Hát ez vicces 😂
2023. jan. 16. 14:00
3/9 anonim válasza:
Énnekem is van hogy sokszor nem válaszolnak nem akar veled foglalkozni ennyi.
2023. jan. 16. 14:02
4/9 A kérdező kommentje:
#2 örülök hogy sikerült nevetést varázsolnom a napodba! 😊
2023. jan. 16. 14:33
5/9 anonim válasza:
Ne legyél már te is ennyire türelmetlen, majd válaszol, ha lesz rá ideje.
2023. jan. 16. 14:46
6/9 anonim válasza:
Velem van olyan (jelenleg is hasonlóan érzem magam) hogy nap végén, munka/suli + takarítás + tanulás után csak bezuhanok az ágyba és örülök hogy élek, nem hogy még szóljak is valakihez. Max egy fél órát játszani kúszok oda a géphez. Summa summárum, nem biztos hogy nem akar veled beszélgetni, simán lehet hogy tényleg csak elfoglalt és/vagy fáradt.
2023. jan. 16. 15:20
7/9 anonim válasza:
En sokszor megnyitom ugy az uziket h kozbe nem erek ra visszairni se mert melozok vagy veletlen nyomok ra aztan meg mar nincs ertesites es kesobb eszembe se jut 😀
2023. jan. 16. 16:39
8/9 anonim válasza:
Mikor belé vagy esve, mint az állat, ilyeneket látsz bele abba, hogy valaki nem ír fél napig. Iskolába jár, eszik, wczik, neki (még) nem körülötted forog az élete, de az nem is lenne egészséges. Várj 1-2 napot, írj rá megint, utána hagyd békén, lehet sokan írnak neki egyszerre.
2023. jan. 17. 15:49
9/9 anonim válasza:
Szia! Nem hinnem, hogy veled lenne a gond. Semmi olyat nem irtal (gondolom) ami miatt furanak tartana. Valoszinuleg elfoglalt, vagy egyeb. Neki is van maganelete, ebbol kifolyolag vannak problemai. Lehet ez miatt nem valaszol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!