Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha óránként ír vissza csak,...

Ha óránként ír vissza csak, akkor az azt jelenti, hogy nem vagyok túl fontos neki?

Figyelt kérdés
Osztálytársam, akivel elég jó barátnők lettünk az utóbbi időben, néha szoktunk beszélgetni messengeren, mindegy, hogy én vagy ő kezdeményezi-e a beszélgetést, 2-3 óránként ír vissza. Én meg hát, max pár percen belül visszaírok. Ezek szerint nem vagyok túl fontos neki? Iskolában nagyon sokat beszélgetünk, de lehet csak azért, mert viszonylag én vagyok az egyetlen akivel jóban van. De volt már példa arra is, hogy beszélgettünk, és csak úgy elsétált másokhoz beszélgetni. Kicsit rosszúl esett. Persze nem akarom én megszabni neki, hogy kikkel beszélgessen meg kikkel ne, csak ez úgy abban a percben rosszul érintett, mert van egy enyhe birtoklási mániám, hogy ha valaki a barátom, akkor az csak és kizárólag velem beszélgessen és foglalkozzon. Tudom, hogy ez nem jó, nem is mondtam neki ezt egyszer sem, de sokszor esik rosszul, hogy óránként ír vissza, nyilván mert vannak más barátai, akik sokkal fontosabbak neki. Lehet túlproblémázom. Kérlek az irigylem a problémáidat féle kommentelők kíméljenek

2023. jan. 4. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos igen.. talált más barátokat is akiket valószínű előrébb helyez mint téged.. Ha engem így beszélgetés közben faképnél hagyott volna, hogy másokhoz menjen oda dumálni fixen nem barátkoznék vele többet! Ez elég megalázó dolog volt feléd!

De majd rájön, amikor őt fogják ignorálni az újak és majd hozzád fog visszamenni azután meg leshet, hogy Te fogod őt semmibe nézni..

2023. jan. 4. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem pl, hogy csak részemről van meg az, hogy valamit tegyek azért, hogy jó barát legyek, viszont ő meg tökéletesen ellenne velem vagy nélkülem. Visszatérő problémám ez, hogy csak nekem fontosak a barátaim, de én kicsit sem nekik, ebből is csak az jön le, hogy képtelen vagyok normális emberi kapcsolatokat kialakítani
2023. jan. 4. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Azért mert te rohadtul ráérsz, nem várhatod el, hogy más is a telefonját lesse egész nap.

Van élete az interneten túl is.

2023. jan. 4. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Ne magad hibáztasd! Erről szerintem Te nem tehetsz! Hagyd, majd megy ő még vissza sírni hozzád.. keress új barátokat te is.
2023. jan. 4. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint van élete az interneten kívül is
2023. jan. 4. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy "x óráig csinálja a házit, tanul" és akkor odakoncentrál, valakinek például tanulás közben nagyon zavaró, ha a telefon pittyenése miatt meg kell szakítania a tevékenységet és a figyelmet elvonni...

Néha csalóka amit a telefon is mutat, hogy a másik fél "folyamatosan online" mert ez se mindigy van így, szóval nem biztos hogy mással írogat csak neked nem válaszol...

2023. jan. 4. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
1. Van élete. 2.unalmas butaságokat írsz neki.
2023. jan. 4. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Én is azzal értek egyet, hogy csak akkor ír, mikor unatkozik, aztán közben visszaír neki valaki számára érdekesebb, így téged ott hagy. Felesleges azzal takarózni, hogy van élete. Ha tudom, hogy most x órát tanulni, takarítani, vagy edzeni fogok, akkor nem írok a barátaimnak, hogy x órával később aztán visszaírjak. Hanem megcsinálom a dolgomat, és csak akkor kezdeményezek beszélgetést, mikor ténylegesen tudok beszélgetni.
2023. jan. 4. 15:57
 9/10 A kérdező kommentje:
#7 Te már csak tudod
2023. jan. 4. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is óránként vagy hosszú időközönként írok vissza , fontos embereknek is, mert nincs annyi időm a telefon körül, ha meg van csak játszom és elmegy az idő vagy animézek
2023. jan. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!