Összetört bizalom?Próbàlnàtok még helyrehozni?
Szia, szerintem jól látod. Nekem is voltak "mérgező" barátaim, de fel kellett nőnöm ahhoz, hogy én is tehetek arról, hogy ilyeneknek engedem a baráti társaságom. Tudatosan kell barátot választani.
- Az egyik mindig azt csinálta, hogy volt több száz "barátja/haverja", mindenkinek tette az eszét amikor társaságra vágyott, de mindenkit csak tárgyként használt. Én sosem érdekeltem őt és mindig ő rángatott el bizonyos programokra, ha meg én mentem volna valahova, sose volt ott. És mindig csak akkor keresett, ha épp más nem ért rá.
- A másik hosszú évekig patkánykodott rajtam, beköltöztetett a lakásába albérletbe, hogy addig is pénzügyileg jól járjon, de még külön szobám sem volt. Az egyszobás kecójába ugyanis később beköltözött ő is, mikor már több hónapja ott laktam, így együtt nyomorogtunk és idegesítettük egymást. Aztán még azzal is bepróbálkozott, hogy fizessek több rezsit. Lopkod a munkahelyéről is. Mindig minden programra én viszem el köszönhetően a kapcsolataimnak, ő meg sosem ad semmit. Na akkor még nagyon hülye voltam, hogy egy ilyen barátságba belementem. És ennek van a legnagyobb pofája, parancsolgat és irányítgatni is próbálja az embereket sunyi módon, szóval manipulatív is. Remélem visszakapja majd az élettől.
11-es igen tudatosan kell valasztani,mar en is ugy gondolom senkivel se kell addig osszebaratkozni ameddig nem ismerem meg a jellemet.Ezek utan nincs is kedvem baratkozni.
Ismeros amit a programokrol irtal..meg hogy az ilyen csak hasznal masokat.Hogy adtad ki az utjat?
Az első, akiről írtam igazából lakótársam volt (közös albérletbérlés), így hozott vele össze a sors, de nem kellett kiadnom az útját, mert pár hónap múlva lelépett külföldre (pedig az albi szerződésben megígérte, h 1 évig marad).
A másodikat korábbról ismertem, de amikor együtt laktunk, pár hónap után én léptem le tőle hirtelen. :) Utána rám szállt újra, kedveskedett és néha taliztunk, de akkor nyílt fel a szemem, h mekkora patkány és az utolsó találkozás után jól lehordtam a fejét messenger üzenetben. Azóta nem keres. Az a helyzet, hogy közben én is változtam és találtam új, más személyiségű barátokat, korábban viszont nem volt merszem megszakítani vele a kapcsolatot. Drasztikusan kellett cselekedni sajnos, mert már amikor vele laktam, néha akkor is jeleztem neki a problémáimat, de nem változtatott rajtuk. Sajnos a mérgező emberek nem vagy csak igen nehezen, saját kárukon tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!