Összetört bizalom?Próbàlnàtok még helyrehozni?
Nem vagy fontos, és ezt nehezen fogadod el/látod be.
Nem a bizalmat kell helyreállítani, hanem elfogadni, hogy neki nem kellesz, udvariaskodásból mond neked igent néha, mert cseszteted.
Persze, az ilyesmi érzelmileg megvisel, ez teljesen normális, de ezt akkor sem szabad hagyni. Az első, vagy maximum a második ilyen alkalommal hagyni kell menni az illetőt, mert világos, hogy te nem vagy neki fontos, legfeljebb tartaléknak félretesz, hogy akkor is el tudja magát foglalni, ha senki más nincs.
Nekem is volt ilyen "barátnőm". Eleinte tényleg az volt, de nagyjából egy év után észrevettem, hogy hanyagol. Persze ez nem egyik napról a másikra történt, tehát nem az volt, hogy egyik nap még öri barik vagyunk, a másikon pedig eltűnik, hanem fokozatosan. Éppen ezért először még kerestem is mentséget rá (miért ne találkozhatna másokkal is stb.)
Tavaly nyáron kétszer is eljátszotta, hogy megbeszéltünk egy programot, ő az utolsó pillanatban lemondta, aztán elment mással. A második alkalom után úgy döntöttem, ebből nekem elég. Nem hívtam többször, ha ő hívott, nem vettem fel, ha összefutottunk (egy házban laktunk), igyekeztem vele minden beszélgetést rövidre zárni. Néhány hónap múlva el is költöztünk, azóta teljesen megszakadt vele a kapcsolat, és így szép lassan sikerült érzelmileg is elengednem. Tényleg fájt, de inkább legyen néhány hónapig vacak, mint hogy megalázó módon fuss valaki után akár évekig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!