Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaim imádnak röplabdázni...

A barátaim imádnak röplabdázni de én nem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
5en vagyunk egy kis baráti társaságban és régen én is szerettem játszani, de suliban mindig vérre játszottunk, beszóltak az osztálytársaim ha nem ment valami és elment tőle a kedvem. Ők is komolyan veszik, de nem szólnak be, csak látom rajtuk hogy csalódtak bennem. Mit tegyek? Mostmár tényleg nem szeretnék játszani de nekik a legtöbbször ha mondjuk strandon vagyunk egyből az az ötletük hogy röplabdázzunk és így rossz érzés, mert rajtuk kívül nincsenek nagyon barátaim, csak azért meg nem szeretnék beállni mert hogy ne legyek egyedül de közben ne is élvezzem.

2022. dec. 18. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így kintébb csúszhatsz a barátságból, bár elég gáz hogy ez az alapja a kapcsolatotoknak. Szerintem keress másik társaságot. Ha szeretnek, elfogadják hogy te nem akarsz játszani és csináltok valami mást.
2022. dec. 18. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is elkezdhetsz mások felé nyitódni, de őket se hanyagold még el. Próbálj meg felvetni valami mást, pl hogy focizzatok, kézizzetek, akármi, ha nem kapcsolnak, akkor beszélhetsz a fejükkel, hogy neked ez így nem jó.
2022. dec. 18. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!