Ha mindent szharnak találsz az életben akkor érdemes folytatni?
A társadalomban csak az az igaz, amit kiharcolsz magadnak. A többi nem.
Szeretnéd te betölteni a biológiai szerepedet, de az se megy. Kicsit le kéne jönnöd magadról és elkezdeni megismerkedni a környezeteddel.
"A társadalomban csak az az igaz, amit kiharcolsz magadnak. A többi nem."
De épp ez az. Ha valakinek nincs kedve ehhez az egészhez mert undorítónak találja. Ahogy az emberek egymással bánnak, viselkednek, előítéletesek, felszínesek, hülyébbnél hülyébb okok miatt halomra ölték egymás a történelem során. Tényleg mint valami diliház olyan. Normális ember hogyan is tudná elviselni, nembeszélve szeretni?
5
Sajnos nem tudok eltekinteni ettől, amikor embert látok, hirtelen eszembe jut minden amit róluk tanultam, tapasztaltam.
Én hiszek a reinkarnacióban, és elvileg öngyilkosság esetén még sz@rabb helyzetbe születsz.
Tudod, hogy legyen esélyed is, kijönni a mintázatból.
Szóval, azert érdemes folytatni hogy ne legyen még sz@rabb.
8
Én nem hiszek benne. Szerintel a létezés egy súlyos hiba. Vagy nincs is létezés, csupán egy rossz álom, illuzió az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!