Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért jövök ki a romákkal,...

Miért jövök ki a romákkal, arabokkal jobban?

Figyelt kérdés
Az én családomba senki se ilyen származású. Kiskorom óta, valahogy mindig romákkal vagy arab származásuakkal veszem körbe magam és velük jövök ki jól. A szüleim meg felhozzák ezt és csodálkoznak.Miért lehet ez?

2022. dec. 11. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, mi jobban ismerünk téged, az életedet, mint Te magadat?
2022. dec. 11. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Nem látunk bele az elmédbe.
2022. dec. 11. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol van ennyi arab, hogy arabokkal veszed körbe magad? Szórványosan vannak még Budapesten is.
2022. dec. 11. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így látatlanban csak annyit lehet mondani, hogy talán azért mert ők is tradícionálisabb gondolkodásúak, mint esetleg akkor te is.
2022. dec. 11. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet azért mert közvetlenebbek.
2022. dec. 11. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés, engem is érdekelne,mert valamiért én is mindig oldottabban tudtam velük beszélgetni, mint a magyarokkal. Sok cigány ismerősöm van, gyerekkoromban sokat lógtam roma osztálytársakkal, iskolatársakkal. A párom arab. Inkább az ellenkező neműekre gondolok itt. Külsőre is mindig az ilyen típus tetszett. Ennek az oka ismeretlen. 😅
2022. dec. 11. 22:02
 7/9 anonim válasza:
79%

Ezzel én is így vagyok sajnos. Valahogy engem is jobban vonzanak

.. Most is udvarolgat egy arab, és annyira kedves velem hogy eltudok tőle olvadni. A testük is forró, melegség árad belőlük.... Hidd el nekem is meggyűlik a bajom ezzel, a családom tajtèkzik. Mèg a roma exem nagy nehezen elfogadták, de Habibiről hallani sem akarnak..... :-(

2022. dec. 14. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Na, megint egy trollpropaganda kérdés.
2023. jan. 2. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az ismerőseim nagy része arab, illetve a párom is az. Én is ugyanígy vagyok, hogy velük jobban kijövök, az ő zenéjüket hallgatom stb., érdekel a vallás, kultúra. Az egyik válaszoló jól leírta, ők tradicionálisabbak és vallásosabbak, szerintem ebben van a kulcs. Mondjuk nekem külsőleg is mindig ők jöttek be már gyerekkorom óta.

29 N

2023. jan. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!