Hol keresnétek új barátokat?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok 7 évet éltem külföldön a gyermekkori barátaim teljesen elkoptak és mivel vidéken élnek nem opció,hogy felvegyem velük a kapcsolatot. A cégnél ahol dolgozom szinte csak férfiak dolgoznak így ott nem tudok barátkozni. Kezdem magam teljesen egyedül érezni így,hogy 1 barátom sincs itthon és a külföldiek is kezdenek elkopni így 1 év után.2022. dec. 7. 14:23
1/4 anonim válasza:
Kellenének közös érdeklődések, amik témát adnak és közös élményeket. Ha nincs ilyen, kezdd el kitalálni mik érdekelnek és nézz utána milyen lehetőségeid vannak közösségekbe járni, új embereket megismerni velük.
2/4 anonim válasza:
En meloba szoktam. Az en szakmamban minden sarkon melo kb. A csapatot nezem mindig elsore a penz az ugyis jo 😀 igy mindig egyre tobb az ismeros.De megvannak a regi haverok is. Veluk is elmaszkalunk, ha jonnek haverok haverjai is utanna mar az en haverjaim is
4/4 anonim válasza:
Külföldön. Ebben az országban sem barátkozni, sem ismerkedni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!