Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol keresnétek új barátokat?

Hol keresnétek új barátokat?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok 7 évet éltem külföldön a gyermekkori barátaim teljesen elkoptak és mivel vidéken élnek nem opció,hogy felvegyem velük a kapcsolatot. A cégnél ahol dolgozom szinte csak férfiak dolgoznak így ott nem tudok barátkozni. Kezdem magam teljesen egyedül érezni így,hogy 1 barátom sincs itthon és a külföldiek is kezdenek elkopni így 1 év után.
2022. dec. 7. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kellenének közös érdeklődések, amik témát adnak és közös élményeket. Ha nincs ilyen, kezdd el kitalálni mik érdekelnek és nézz utána milyen lehetőségeid vannak közösségekbe járni, új embereket megismerni velük.
2022. dec. 7. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
En meloba szoktam. Az en szakmamban minden sarkon melo kb. A csapatot nezem mindig elsore a penz az ugyis jo 😀 igy mindig egyre tobb az ismeros.De megvannak a regi haverok is. Veluk is elmaszkalunk, ha jonnek haverok haverjai is utanna mar az en haverjaim is
2022. dec. 7. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Budapesten elsz?
2022. dec. 7. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Külföldön. Ebben az országban sem barátkozni, sem ismerkedni nem lehet.
2022. dec. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!