Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha ilyet mondana egy barátotok...

Ha ilyet mondana egy barátotok ti se keresnétek többet?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon régi jó barátomról van szó. Az utóbbi napokban vesztünk össze úgy komolyabban először, nem volt velem egyenes, és ezt szóva tettem neki, kétszínűnek hívtam, majd közöltem vele sírva, hogy hagyjon békén. Ekkor az ő szeme is bekönnyesedett fiú létére és eloldalgott. Mikor a barátnőm ráírt hogy próbálja velem megbeszélni, akkor a fiú azt mondta hogy dehát azt momdtam én hogy hagyjon békén. Ez indok lehet arra hogy nem keres megbeszélni a dolgokat? Ilyen esetben ti sem keresnétek a barátotokat?

19/L

2020. szept. 18. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire komoly volt a dolog amiben nem volt egyenes, de egyébként lehet, hogy hülye vagyok, de ráírnék mikor lenyugodtam és elmondanám neki mit gondolok. Nekem van egy nagyon jó fiú barátom és ő is összeveszett anno egy lánnyal és engem kérdezgetett, hogy mit írjon neki mert ki akar békülni vele (elküldte a screenshotot, hogy eddig mit írt és hát meghaltam a röhögéstől) másolom:

Ő: Akkor ne haragudj rám..képzeld azt, hogy a haragod egy toll

Lány: Tényleg ilyen egyszerű

Ő: Most dobd el a tollat

Lány: Aha

Ő. Na, eldobtad?

Lány: Nem fogok tollakat dobálgatni

Nem szép dolog, de én szakadtam azon, hogy hogy lehet ilyen bénán bocsánatot kérni, miközben ő komolyan nem értette..a fiúk furák :/ Szóval ha tényleg annyira közel álltok egymáshoz és még úgy érzed, hogy menthető akkor tisztázzátok hátha.

2020. szept. 18. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem indok lenne ez, én sem keresnélek. De nem bosszúból, vagy nem azért, mert nem érdekel az egész. Valószínűleg azért, mert én csak akkor mondanék ilyet valakinek, ha tényleg azt akarnám, hogy ne keressen.
2020. szept. 18. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
te mondtad, hogy ne keressen, majd csodálkozol, hogy nem keres.
2020. szept. 18. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem azt mondjátok amit szeretnétek, majd meglepő modon nem is az történik amit szeretnétek. :D
2020. szept. 19. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gimi utolsó éve: az osztálytársamnak (hosszú történet, de a rövid verzió) nem volt valamiben igaza és aznap én voltam a második, aki erre felhívta a figyelmét. Viszont rajtam csattant az ostor és rám ripakodott, hogy hozzá ne merjek szólni. És nem is tettem, mert én is abból indultam ki, hogy csak akkor mondanék én ilyent, ha tényleg nem akarnám a másik fél részéről, hogy hozzám szóljon. És amúgy ő is csodálkozott, hogy miért is nem keresem és nem tudta, hogy "mi bajom van".
2020. szept. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!