Miért ilyen fura velem?
Kezdjük ott hogy anotalkon megismertem egy fiút 1 hónapja. Átmentem vele Instagramra, dumaltunk jó sokat.
Mindketten Debrecenben lakunk, ezért sürgettük az egészet. Találkozó 2022.11.13-a volt.
Elmentünk mekibe és szétbeszélgettük az agyunkat aztán várost jártuk. Mindketten vidámak voltunk. Viszont fura volt az egész rengetegszer feltűnően belenézett a szemembe vagy közel hajolt de egyszer majdnem elsírta magát amikor bementem meki wcbe, mikor kijöttem nagyon maga alatt volt.
Én 16 vagyok és ő 21. Kicsit jobban megnéztem az instáját. Rengeteg meleg celebet követ.. (pl Jared Shaw, Jakipz, Romeo Twink,Manu Rios)
Aztán miután lezajlott az egész nem tudunk egymásról, én írok ő 1 nappal később és nagyon fura mintha bűntudata lenne. A storym mindig végignézi pedig naponta töltök fel 10-et. Nincs semmiféle ignoráció mert ugyanúgy beszélünk fáziskéséssel de egyben kerülne. Nem vállalta fel magát és barátkozni akartunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!