Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen fura velem?

Miért ilyen fura velem?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy anotalkon megismertem egy fiút 1 hónapja. Átmentem vele Instagramra, dumaltunk jó sokat.

Mindketten Debrecenben lakunk, ezért sürgettük az egészet. Találkozó 2022.11.13-a volt.

Elmentünk mekibe és szétbeszélgettük az agyunkat aztán várost jártuk. Mindketten vidámak voltunk. Viszont fura volt az egész rengetegszer feltűnően belenézett a szemembe vagy közel hajolt de egyszer majdnem elsírta magát amikor bementem meki wcbe, mikor kijöttem nagyon maga alatt volt.

Én 16 vagyok és ő 21. Kicsit jobban megnéztem az instáját. Rengeteg meleg celebet követ.. (pl Jared Shaw, Jakipz, Romeo Twink,Manu Rios)

Aztán miután lezajlott az egész nem tudunk egymásról, én írok ő 1 nappal később és nagyon fura mintha bűntudata lenne. A storym mindig végignézi pedig naponta töltök fel 10-et. Nincs semmiféle ignoráció mert ugyanúgy beszélünk fáziskéséssel de egyben kerülne. Nem vállalta fel magát és barátkozni akartunk..

2022. dec. 7. 01:14
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Ez miért fura? Te 16 vagy nyilván baromira ráérsz napi 10 sztorival, ő 21 éves felnőtt éli az életét, nem ér rá non-stop. Ne magadból indulj ki!
2022. dec. 7. 02:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Te meg 3X vagy és gyakorin éled az életed :(
2022. dec. 7. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!