Szerintetek ez mennyire jogos?
A barátom azért haragszik rám, mert nem akarok beszélni az exemről. Számomra nagyon rossz emlék, nem akarom visszaidézni. Én sem faggatózok h mit csinált előttem mert tudom h csak idegesítene ezért inkább nem is akarom tudni.
Úgy állok hozzá, h most engem szeret és velem van együtt és nekem is csak ő kell, ő az igazi.
Szerintetek ő reagálja túl vagy én vagyok túl önfejű amiért nem akarok róla beszélni?
Ő reagálja túl. Ha valamiről nem szeretnél beszélni akkor nem beszélsz ezt mindenkinek meg kell tudnia értenie.
Mondjuk az elég furcsa, hogy érdekli az exed, általában ez az a téma amit a párkapcsolatban nem szeretik ha az egyik pár felemleget.
Köszönöm, most kicsit megnyugodott a lelkiismeretem.
Ő viszont azóta is durcizik, tegnap óta nem ír vissza mert szerinte joga van tudni és én titkolózok előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!