Hogy csináljam, hogy ne sértődjön meg?
Pár hónap múlva lesz az esküvőm és fodrász problémàban vagyok.
Kb két éve ismertem meg egy lányt, pontosabban a vendégem volt mert kozmetikusként dolgozom, ő pedig fodrász. Jóban lettünk és mivel ő járt hozzàm én is voltam párszor nála. A gond az, hogy sosem voltam megelégedve a munkájával, legalábbis az én hajam egyáltalán nem tudta kezelni akármilyen frizuràt kértem sosem tartott. Emberileg szeretem, a lagzira is hivatalos lesz, de fogalmam sincs hogyan közöljem, hogy nem ő lesz a fodrászom, tudom hogy számít rá.
Szerintetek hogyan kellene ezt illedelmesen intézni? Megbántani semmiképp nem akarom, azt mondani sem hogy nem tetszik a munkája( eddig mind3x aztmondtam hogy megvagyok elégedve)
Vagy menjek el egy próbára, hàtha sikerül amit szeretnék ? De ha nem akkor megint hogyan lépek vissza?
"a lagzira is hivatalos lesz"
Mivel ő VENDÉG lesz a nagy napon, így lehet azt mondani, hogy egy vendéget nem akarsz dolgoztatni. Neki is idő kell arra hogy ünnepi díszbe öltözzön, a munka részét ezért bíznád egy másik fodrászra. Egy vendég ne dolgozzon (ha egy mód van rá) ott ahol szórakoznia kellene.
Mi is lenne az országgal, ha normálisan, játszmázás nélkül igazat mondanának az emberek, és elfogadnák, hogy az arra érkező reakciók már nem az ő dolguk?
Ha nem lenne hazug az egész ország, talán a vezetőink sem. Mi olyan nehéz az őszinteségben? Őszintén nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!