Ezt hogyan tudnám megtanulni?
Figyelt kérdés
Van egy gondom ami annyi, hogy valamiért nagyon ragaszkodom az emberekhez. Ennek van jó meg rossz oldala is. A rossz az az, hogy van egy pár ember akiket csak én keresek ők soha, csak én érdeklődöm róluk ők rólam nem. Ez tudom, hogy nem egy igazi barátság de valahogy képtelen vagyok elengedni ezeket az embereket és valahogy mindig keresem őket. Valószínűleg azért, mert anno régen jóban voltunk és sok időt töltöttünk együtt. Hogyan tudnám az ilyen dolgokat elengedni?2022. dec. 5. 13:44
1/2 anonim válasza:
Gyaszold meg a kapcsolatot. Kezdetben nehéz lesz, de te is csokkentsd le az érdeklődésed fokozatosan. Ha mindennap írsz neki, bird ki, hogy csak minden másnap írj, aztán már csak három naponta, hetente stb és utána már ne keresd. Bármennyire is nehéz de ez nagyon fontos, hogy soha ne olvasd vissza a régi beszélgetéseket, amikor még minden rendben volt. Sírd ki magad, ha kell, de fogadd el a tényt, hogy ez ennyi volt. Maradjon meg a kapcsolatotok szép emlékként számodra, de semmiképp se akard újra kezdeni.
2/2 anonim válasza:
Úgy, hogy erőt veszel magadon. Mondjuk hozol egy olyan "szabályt", hogy egymás után legfeljebb két alkalommal keresel valakit, utána megvárod, hogy ő kezdeményezzen. Eleinte nagyon fájdalmas tud lenni, de ahogy ritkul a kontakt, egy idő után már nem hiányoznak annyira.
Tudom, miről beszélsz, mert én is ilyen vagyok sajnos. Sok gondom is volt ebből fiatalabb koromban, mert elég tapadós voltam, és sokszor hoztam magam megalázó helyzetbe, csak hogy megtartsam ezeket a "barátokat". Amióta tudatosan figyelek rá, azóta nincsenek kellemetlen helyzetek. Még most is nagyon nehéz érzelmileg elengedni néha valakit, de előbb-utóbb mindenkit sikerül, akinél erre szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!