Mi haszna van férfinak egy lány barátságából?(főleg férfiak véleménye érdekel)
Párszor még amig nagyon fiatal voltam belementem az ilyesmibe férfiként, de a lényegében mindig az volt hogy ezek a lányok csak elvettek tőlem de sosem adtak semmit. Lányok mondták van párjuk, de legyünk barátok mert nagyon jó beszélgetni velem, aztán végül már úgy ment a dolog, hogy minden lelki problémát nyakamba zúditottak, és az is jellemző volt hogy távkapcsolatban éltek, a héten egy napon találkoztak a párjukkal, akkor is pár órára, aztán a hét többi napján mindig velem lógtak, sőt még duzzogás volt hogyha nem értem rá velük foglalkozni. Tanácsokat nem tudtak adni, soha semmi problémába segiteni nem tudtak.
Azóta felnőttem és látom hogy milyen idióta voltam és sajnálom is, de felmerül a kérdés van olyan eset ahol esetleg megérheti lánnyal csak barátkozni, vagyis miféle haszonnal járhat egy lány barátsága?
Mert gyakorlatban férfi barátság mindig sokkal többet használt nekem, de nők jellemzően unalmasak és nem tudnak segíteni.
Talán azt tudom elképzelni hogy bemutat néhány jó csaj ismerösének, egy ilyen volt eddig csak, de az is mintha szándékosan le akart volna húzni, hogy ne legyen senkim csak vele foglalkozzak.
Tehát barátság olyan mintha párkapcsolatom lenne vele, de mindenféle extra nélkül ami miatt megéri párkapcsolat lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!