Hogyan ne foglalkozzak a barátnőmmel ?
Figyelt kérdés
Szeretem meg minden de egèsz nap írkál folyamatosan. 5 perc alatt kèpes 20 üzenetet hagyni , beszámol mindenről,hívogat ès ha felveszem órákat beszèl. Èn olyan ember vagyok aki elvan magában egèsz nap . Ha 1 hètig nem beszélnèk senkivel az sem zavarna. Elvagyok a világomban , csinálom a dolgaimat . Nekem ez nagyon fárasztó hogy állandóan vele foglalkozzak . Az a problèmám ha nem nèzem meg hogy mit írt akkor idegesít hogy nem írtam neki vissza. Hogy ne zavarjon ez ? 25 èves nő vagyok2022. nov. 23. 23:24
1/11 anonim válasza:
Valószínű nem vagytok egy típus . Neki valószínű hiányzik a mindent meg beszéljünk , te meg el vagy. Gondold at, jó e ez így. Ha meg oka van ennek, azt kellene megtalálni . Pl lehet ő most van a minden érdekel és mindig veled akarok lenni fázisban . Mióta vagytok együtt ? Gyakran talalkoztok ? Ezek értékes információk lehetnek .
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt . Azèrt is írtam hogy nő vagyok . Csak egy barátnőm 😀
2022. nov. 23. 23:36
3/11 anonim válasza:
Kikapcsolod a telefont amikor elfoglalt vagy. Csak legelőször nehéz, de utána hálás leszel magadnak amikor látod, hogy mennyit haladtál.
29/F
4/11 anonim válasza:
Bocsi , félre néztem a témát :))) 1 voltam
5/11 anonim válasza:
Nem tűnik fel, hogy nem vagytok barátnők? Mondd meg neki, hogy ne írogasson folyamatosan, mert erre neked nincs időd, és vedd tudomásul, hogy megsértődik, és beszünteti a kapcsolatot. Hihetetlen, soha nem látott megkönnyebbülést fogsz érezni. Eddig nem tudtad, mi bajod volt.
6/11 A kérdező kommentje:
Bűntudatot èreznèk hogy megbántottam
2022. nov. 24. 00:09
7/11 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy ő bánt téged minden gátlás nélkül azzal, hogy rádakaszkodik, untat és terhel? Neki nem a barátnője vagy, hanem az eszköze a nárcisztikus szófosásához! Csak használ téged, nem szeret! Egyedül magát szereti!
8/11 A kérdező kommentje:
Hát èrdekes egy nő . Ha megyek hozzá eldugja a csokijait
2022. nov. 24. 00:26
9/11 anonim válasza:
8: Akkor egyenesen egy szörnyeteg. :D hármas voltam
10/11 anonim válasza:
Innentől kezdve magadra vess, ha ebben partner vagy. Meg is érdemled. Bár ez az eldugja a csokijait fordulat meglehetősen troll irányba mozdítja el a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!