Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon a pasim miért foglalkozi...

Vajon a pasim miért foglalkozik egyre többet a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

És már voltak is valahol együtt. Állítólag ez csak baráti találka volt, de próbálok hinni neki. Múltkor megkérdeztem a srácot, hogy megyünk e akkor együtt haza, ő meg azt mondta, külön órája van. Szerencsére (vagy nem) ha megy haza akkor a házunk előtt megy el, és szoktam látni. Nem akkor ért haza, amikor a külön órájának vége volt, hanem csak 4-kor, a barátnőmmel. A csaj amúgy nagyon jó barátnőm, egyik legjobb. Persze Ricsi továbbra is velem kézen fogva megy, néha meg is csókol (de sokkal kevesebbszer, mint a kapcsolatunk elején) még is úgy érzem, van valami a barátnőm és Ricsi között. Szerintetek? Azt még kifelejtettem,hogy mások előtt a ,,barátnője" vagyok.

15˛/L

2015. máj. 5. 18:19
 1/2 anonim válasza:
60%

Amikor nálunk szóba jön valami lány,akkor a pasimat egyáltalán nem érdekli a dolog,mindig azt mondja:"hol érdekel engem? nem érdekel más lány rajtad kívül"

Ezért nekem nagyon fura lenne,amit a barátod csinál...

2015. máj. 5. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy nektek milyen mély a kapcsolatotok a barátoddal, szóval nem igazán tudom, hogy lehet e valami köztük, de szerintem kérdezd meg tőle vagy a barátnődtől, vagy ha nem mered, akkor próbáld máshogyan kideríteni (a kémkedés nagyon jó időtöltés tud lenni :D).
2015. máj. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!