Találkoznátok ezzel az emberrel ezek után?
Figyelt kérdés
Röviden: van egy férfi, akivel haveri szinten jóban vagy vele, de a barátnője nem engedi el találkozni veled. Ezután a férfi nem keres fel téged legalább 2 hétig, azután bevallja mennyire hülye volt és hiányoztál neki. Meghív egy kávézóba. Elmennél?2022. nov. 21. 19:37
A kérdező szavazást indított:
Elmennék és mindent újra kezdenék vele
Nem mennék el
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mármint te magad nő vagy, vagy férfi? Az sokat segítene a sztori megítélésében.
2/9 A kérdező kommentje:
Jaj, igen igaz. Lány vagyok.
2022. nov. 21. 19:45
3/9 anonim válasza:
Hát végül is úgy valamilyen szinten érthető. Én se szeretném, ha a barátnőm kettesben találkozgatna férfiakkal, így azt gondolom visszafelé is érvényes.
4/9 A kérdező kommentje:
Attól még írhatott volna online-on keresztül valamit... kicsit úgy érzem, hogy egy opcióként tekint rám.
2022. nov. 21. 20:05
5/9 anonim válasza:
"kicsit úgy érzem, hogy egy opcióként tekint rám."
Jogosan. A barátnője valószínűleg okkal nem engedi, hogy más nőkkel találkozgasson. Egyértelmű, hogy le kell koptatni az illetőt. Konkrétan titokban csak elhívott téged, az asszony tudta nélkül, meg adja alád a lovat, hogy így hiányoztál, úgy hiányoztál. Szerinted? Ne hagyd magad kihasználni.
6/9 A kérdező kommentje:
Annyiban nincs igazad (mivel nem fejtettem ki), hogy elmondta rögtön a barátnőjének, hogy találkozni akar velem és megvárta a reakcióját. A barátnő pedig úgy egyezett bele, ha ő is jön egy kávéra. Én pedig azonnal lemondtam, mert meg akartam védeni magamat mindenféle kínos dolgoktól, amik ők ketten produkáltak volna előttem.
2022. nov. 21. 20:17
7/9 anonim válasza:
Az addig oké, de nem is az első elhívásról van szó. A másodiknál honnan veszed, hogy tud róla az asszony? 🙂
8/9 A kérdező kommentje:
Most megfogtál ezzel:D
2022. nov. 21. 20:24
9/9 anonim válasza:
Foglalkozna a franc ilyen hisztis barátnővel.
Ha szakít a sráccal, még neki lesz jobb.
Szóval kérdésedre a válasz: találkoznék, nem foglalkoznék nagyon a barátnővel. Ilyen nincs, hogy egy kapcsolatban a másik fél nem találkozhat valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!