Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért telefonál velem ennyit...

Miért telefonál velem ennyit a haverom, és mit kellene mondanom neki?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm külföldre ment dolgozni, én is külföldön vagyok és egy hete kb minden nap felhív és egy órát beszélünk. A saját anyámmal, csajokkal sem beszélek ennyit mint most vele, de nem sikerült dűlőre jutnom, hogy mit akar. Általános dolgokról beszélgetünk. De nekem ez elég fárasztó.

Biztosan nem meleg. Ismertem a barátnőjét, ismerem évek óta őt is.

Jó barátok vagyunk, de soha ennyit nem beszéltünk.

Mit mondjak neki? Nekem ez így elég fárasztó sokszor, megsérteni sem szeretném mert semmi rossz szándék nincs benne, hogy felhív és igazából tényleg jó barátok vagyunk, de napi 1 óra beszélgetés a semmiről kicsit sok is meg értelmetlen. Olyan csomagja van amivel díjmentesen hívhat, meg van vezeték nélküli fülhallgatója, sokat vezet a munkája alatt és ilyenkor hív. Néha jó vele beszélni, de ez a napi 1 óra ez nagyon sok. Nem értem miért csinálja.

Ő angliában dolgozik most, én németországban.

Szerintetek ez átlagos, belefér? mit mondjak neki? Vagy ez teljesen normális dolog? Velem van a baj, ha zavar? Nem vagyok igazi barát? Nem tudom. Nekem kicsit fura, mert soha nem beszéltünk ennyit. Bár amikor egy városban laktunk még Debrecenben magyarországon akkor hetente, néha hetente többször is eljártunk bulizni, kirándulni egy társasággal és vele.

Mondom, engem zavar, az épp aktuális barátnőimmel nem beszéltem soha ennyit. Nem hogy egy haverommal.

2022. nov. 18. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozik. Am nem muszaj felvenned a telot ha nem akarod. Ezt sertodes nelkul nem tod megoldani.
2022. nov. 18. 22:07
 2/10 anonim válasza:
39%
Figyelmedbe ajanlom ezek alapjan Pablo Escobar, a boszorkaszirup cimu konyvet, abban minden kérdésre választ lelsz. Pablo is végigment ilyen haverokon, csak o kivégezte oket, neked csak eleg nem fel venni a telefont tobbet és csakrát tisztiani..
2022. nov. 18. 22:08
 3/10 anonim válasza:
Bodolai András, Bandi, a Bodolai Security alapitoja
2022. nov. 18. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Magányos.

Javasolj neki kinti magyarok face csoportot.

2022. nov. 18. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
2/4 ? 3/4, mindkét választ te írtad? írnál erről bővebben, hogy mi az oka miért történt ez, és számomra miért káros? stb? Akár írd le privát üzenetben. Köszi.
2022. nov. 18. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs is ilyen könyve, hogy boszorkányszirup.
2022. nov. 18. 22:19
 7/10 anonim válasza:
Nekem megvan, kolombiai rokonom vette az utcán még 1988-ban, majd megorokoltem. elkuldjem pdf-ben? Igaz, kolombianyelvu a kézirat
2022. nov. 18. 22:23
 8/10 A kérdező kommentje:
küldd.
2022. nov. 18. 22:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Már megint kiírok egy kérdést és 5 perc alatt széttrollkodják....
2022. nov. 18. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim alapján unatkozik és az sem kizárt hogy magányos.

Mikor én kint voltam az elején én is ezt csináltam.

2022. nov. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!