Szerintetek pedofil volt? Vagy csak látta magát bennem?
Figyelt kérdés
13 éves koromban megismerkedtem az interneten egy majdnem 30 éves férfival. Már az elején szimpatikus volt a kora miatt (apakomplexus), ő csak hetekkel később tudta meg a korom. Hamarabb nem mertem mondani, mert féltem hogy elront mindent. Tévedtem:D még aggódóbb és figyelmesebb lett. Akkoriban nem volt jó a kapcsolatom a szüleimmel, de ő mindig meghallgatott, érzelmi támaszt nyújtott. Néha beszéltünk a jövőnkről és sokszor jött szóba hogy én fiatal vagyok hozza, mit szólnának mások, nem lehetünk együtt, le sem tudna velem feküdni. Pedig soha ne utaltam arra hogy összejönnék vele, teljes mértékben apafiguraként tekintettem rá és rajongtam érte. Beteges gondolataim voltak vele (pl: vele élek és ő az apám stb). De közben mégis barákoztam korombeliekkel és amikor egy srác szóbakerült, teljesen kiakadt és összevesztünk. Pedig mondtam neki, hogy ő nem opció számomra így felesleges féltékenykednie. Ilyenkor nem beszéltünk pár napig, amit iszonyú büntetésnek éltem meg, megfogadtam hogy soha többé nem beszélek neki a barátaimról. Aztán mégis véletlen szóbakerult és összevesztünk. Egyre sűrűbben, és tovább tartottak ezek a szünetek a "barátságunkban". Ez a folyamat évekig tartott, végül már hónapokig nem beszéltünk, legutoljára már le is tiltott, mert nem tudott apáskodni felettem. Amúgy voltak rendes kapcsolatai korabeliekkel. De többször mesélte hogy 18 éves korában egy 20 évvel idősebb nő volt az első szerelme és azért próbal segíteni nekem lelkileg túllendülni a családi problémáimon, mert neki is segítettek. Nagyon sokat gondolok rá, sokat jelentett. De igazából olyan beteg az egész... Többször szóbakerült hogy találkozzunk, nagyon távol lakott. Végül örülök hogy nem találkoztunk. Bár nem hiszem hogy bántott volna. Vagy mégis? Sajnálom ha kicsit kusza lett, próbáltam mindent leírni.
#10 Köszönöm a válaszod! Igen sajnos tényleg nagyon magányos volt, rendszeresen ivott és a szociális igényeit a munkában elégitette ki. És teljesen igazad van, mert később amikor már nem panaszkodtam, hanem teljesen másról volt szó, akkor random olyanokat írt hogy "úgy sajnálom kislány hogy ilyeneket kell átélned" persze ebből amit felfogtam az annyi volt hogy kislánynak hívott és eggyetért abban velem, hogy jobbat érdemlek. És sokszor idegesítően terelte a témat a problémáimra. Sajnos ez sem jutott volna ÍGY eszembe, ha te nem írod. Azt hiszem nagyon kevés esély lett volna arra hogy találkozzunk, mert úgy gondolkodtam akkoriban hogy "jaj hát az interneten lehet beszélgetni, de élőben?? megis mit csinálnánk?".
Sajnos nagyon erős ez az érzésem hogy keressek egy "apát", "védelmezőt". És ez sokszor elnyomja a józan észt...
2022. nov. 11. 03:50
12/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy szexuális indítéka lett volna, akkor biztos próbálkozott volna pl ruhátlan képeket kiszedni valahogy vagy ilyesmiket.
2022. nov. 11. 06:57
13/19 anonim válasza:
"13 éves koromban"
Ha nem voltál alulfejlett, akkor nem volt pedofil.
2022. nov. 11. 07:27
14/19 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Lolita című filmet.
2022. nov. 11. 08:47
15/19 anonim válasza:
A pedofil nemileg fejletlen gyerekekre bukik, a kamasz túl öreg neki. Tehát a pedofil érdeklődése a csecsemőtől a nem menstruáló, nem szőrösödő gyerekekig terjed, akinek melle sincs. Az meg hogy téged hetedikes kislány létedre lazán étvágott egy majd apád korú pali, az nem jelenti azt hogy nem bántott volna.
2022. nov. 11. 12:17
16/19 anonim válasza:
Nem volt pedofil, mivel a pedofilok a nemileg éretlen kisgyerekre izgulnak, ezt hebefíliának hívják, ami társadalmilag elítélendő, de az orvostudomány már vagy 10 éve nem tartja betegségnek, persze ettől függetlenül ha kikezdett volna veled az nem lett volna helyes, mivel még tapasztalatlan voltál és fiatal, de ő ezt tudta nagyon jól és ezért nem is ítélhető el, még ha a féltékenysége túlzás is volt.
2022. nov. 16. 20:51
17/19 anonim válasza:
A pedofília az, ha még nincsenek kifejlődve a másodlagos nemi jellegek. Tehát vélhetőleg nem pedo. Ez nem azt jelenti, hogy helyes ilyet csináln. És sztem mindig rossz vége lesz egy ilyen kapcsolatnak, akárhogyan is végződik. A fiatalnak megjön az esze és odébb áll, vagy egyszercsak rájön, h elszrta a fiatalságát de már késő.
2022. nov. 25. 17:56
18/19 anonim válasza:
Szívesen megismernélek
2023. márc. 27. 08:42
19/19 A kérdező kommentje:
Kedves 18! Mit gondolsz mégis? Találtál egy naiv tinipicsát és még ő is kezdeményezzen??????????????????????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!