Barát vagy sem?
Ha őszinte választ szeretnél, ezt így nehéz megítélni.
Viszont... Ha ő sosem mondja hogy találkozzatok, az picit nekem úgy jön le hogy neki kényelmes hogy te vele töltöd az idődet, de nem fáradna a társaságodért. Vagy csak szimplán hozzá van szokva hogy kiszolgálják ilyen tekintetben, nincs szüksége arra hogy ő maga keresse a barátait mert őt, az ő társaságát mindig keresik mások, így eszébe se jut hogy ő neki is kéne vagy lehetne kezdeményezni dolgokat.
Nekem is van/volt egy ilyen barátom, de baromi idegesítőnek tartom, hogy amikor beszélünk mindig végtelenül kedves, kommunikatív, nagyon jól elvagyunk, de csak ha kezdeményezek, egyébként szerintem már években mérhető hogy mióta keresem csak én őt. De mindig mire elhatározom hogy akkor nem érdekel többet, valahogy mégis megtalálom valahogy, vagy összefutok vele, és kezdődik elölről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!