Miért utánoz engem a legjobb barátnőm? Valaki segítsen,hogy mit csináljak !
Istenem de szánalmas volt ezt elolvasni. Mire vagy olyan nagyra magaddal?
Mikor még egy gondolat sem voltál, már hallgattak rockot / metált, ennyi erővel te is hallottad valakitől nem? Te utánzós kis majom, hogy mered hallgatni akkor?
Amúgy meg annyi eszed van hogy a barátnődnek nevezed, miközben kibeszéled. Inkább hagyd, hagy barátkozzon értelmesebb embereknél nálad.
27/F
Nekem is volt egy ilyen barátnőm végül megszakadt a kapcsolat. A zene hallgatással még nem is lenne baj mert lehet te kedveltetted meg vele azokat a zenéket, legalább tudjátok közösen hallgatni.
Nekem az a volt barátnőm azt csinálta hogy ha találtam valami jó zenét és az szólt a kocsimban (mert ha mentünk valahova mindig én vittem nekem volt jogsim meg kocsim) kikereste a zenéket neten és egész nap azt az egyet nyomatta.. hát én meg ráuntam a jó kis zenéimre 2 nap után
Ja mert hogy együtt laktunk albérletben..
Ugyan olyan sminkeket vett, sokszor hasonlóan öltözött fel mint én, hasonló cuccokat vett, még mikor megvettem az iphone 11em ő is vett egy olyat
Itt már nagyon besokalltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!