Ennyire fajhat neki valami, ami velem kapcsolatos?
Adott egy legjobb baratno, aki kijelentette, hogy neki a 2 hete kezdodo elso parkapcsolata fontosabb, mint a velem valo baratsaga. Mikozben amikor ket evvel ezelott csak en maradtam mellette, mert akkor is kimutatta a foga feherjet. Behoztam a barati korombe, aminek igy visszagondolva nem orulok. Nemsokara itt a szuletesnapom, es tudta jol, hogy lefoglaltam szabaduloszobat, hogy most ne bulival unnepeljunk, hanem inkabb programozzunk. Termeszetesen ot is elhivtam, mert meg a kijelentese elott inteztem ezeket, de ezek utan meg is mondtam neki, hogy szeretnem, ha nem jonne. Aztan egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy akit rabirt venni, oket elhivta szabaduloszobazni. Szuletesnapom elott egy hettel, pont abba a fajtaba, amit en is lefoglaltam.
Nemtudom mit gondoljak, vagy hogy neki ez mire volt most jo.
Azt tudtam eddig is, hogy mindenben majmol, mert en csinaltattam magamnak szemuveget, ezust es fekete szinekben, erre 4 het mulva megjelenik o is, hogy neki is kellett mar egy szemuveg (kb ugyan az a szemuveg, csak neki vastagabb a szara). Vagy levagattam a hajam, mert a szokites tonkretette, erre meg aznap hajnalban kuldi snapen a videot, higy memtalbreakdownja van, es hogy nekiallt levagni maganak otthon a hajat. Vagy ha rajtam piros ruzs van, akkor rajta is. Mindegy, az ilyen dolgait egyebkent reggelig tudnam sorolni, de picit eltertem a tematol.
Az, hogy az en barataimmal ment el, es azokkal, akikrol biztos tudta, hogy megvannak hivva, hat hmmm. Egyik haverom hivott, hogy szolt mindenkinek, hogy mindenkinek kifozeti a belepojet, csak unatkoznak a baratjaval, menjenek csinaljanak valamit, nos, 10bol 3an ugrottak is a lehetosegre. Van koztuk olyan, akitol ez a megmozdulas nagyon faj.
Nemtudom hogyan kezeljem, mert tudom, hogy tobbiek nem veszik fel, mert nem erdekli oket. Marmint azert, mert van meg 100 fele fajta szabaduloszoba, es hogy valasztok egy masikat, es megvan oldva.
De maga az elv…
Erdemes egyaltalan beszelnem arrol barkinek is, hogy ez nekem magyon rosszul esett, vagy tenyleg felesleges, mert csak en tunnek hisztisnek?
Nőjetek fel, agyilag is! :))
Ilyen cicaharc tizenévesen is égő.
4 evvel ezelott elvesztettem az ikertestveremet. Ez az elso olyan ev, ahol nem buliba, alkoholba folytva, mosolyogva szerettem volna megunnepelni ezt a napot.
Nekem ne mondja senki, hogy ennyi probalkozas utan egy ilyen dolog nem csapja arcba.
Részvétem.
Ilyen konfliktus helyzetben én ignorálnám a másikat. Nem kéne tudomást venned róla, a tetteiről és élned kéne tovább az életed.
Ha számít neki a barátságotok, akkor majd úgyis keres.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!