Az gàz ha még nem volt barátom? 16/L
Figyelt kérdés
Minden barátnőmnek van baràtja én lemaradott vagyok?2022. nov. 1. 12:17
1/16 anonim válasza:
Nem az és nem vagy lemaradott, még abszolút nem vagy lekésve semmiről. Majd neked is lesz, de ne azért gyere össze valakivel, mert a barátnőid is párkapcsolatban vannak.
2/16 anonim válasza:
Az a gáz, hogy feltetted ezt a kérdést. Mégis miért lenne gáz?
3/16 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem az, van aki 20 körül az egyetem alatt esik át!
Sok értelmes szülő meg tudja beszélni a gyerekkel, hogy ne legyenek komplexusai!
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sok lány van, akinek még nem volt ennyi idősen párkapcsolata.
7/16 anonim válasza:
🤦🙄🥺🤔
Egy 16 éves kislány vagy még csak. A tojáshéj ott van a seggeden. Mégis honnan vagy te lemaradva?
8/16 anonim válasza:
Van több nő ismerősöm is akinek tinikorában csak idézőjeles barátja volt, mert nem szexeltek és nem bánta meg mivel nem kanos tinisrácok élték ki magukat rajta, hanem értelmes normális értékrendű férfit talált a feladatra!
9/16 anonim válasza:
Bakker nő létedre gondolom nem is akarsz pasit.
10/16 anonim válasza:
Nem gáz. Egyébként is csak rád tartozik, hogy van-e barátod, vagy hogy szeretnéd-e egyáltalán, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!