Mi lenne az a pont, mikor már azt mondanátok hogy eddig tartott?
3, magyarul egyáltalán nem kezelted a helyzetet.
Hát így a teljes bannolás elég furcsa megoldás számomra. Mármint nem megoldás, egyszerűen konfliktuskerülés.
Tessék kommunikálni, visszajelzéseket adni, hogy ez neked nem esett jól stb... nem őt minősíteni, hanem a saját érzéseidről beszélni, abba nem köthet bele.
Néma gyereknek anyja se...
Nincs konkrét sztori, szóval így nem tudom.
Talán ha a 3.-4. ilyen idegrohama után sem változik, pedig tudja, hogy az ő viselkedése volt a nem helyénvaló (de az is lehet, hogy úgy gondolja, hogy ő a vétlen), akkor utána már mindegy mivel kedveskedik.
Bannolom ha nem tud változtatni, minden lehetséges módon az életemből, pláne ha tudatában van, hogy ő a hibás, de csakazértis csinálja. Lehet, hogy nem vagy annyira érdekes ember az életében, mint amennyire neked ő..
Okos ember tanul a hibájából, elismeri ha hibázik, és változtat.
A buta meg buta marad:
Volt 1 akit kb. úgy megkedveltem, és úgy néztem rá mintha a saját testvérem lenne, sőt annál is több, legjobb barát.
Többször is próbáltuk megbeszélni értelmes emberek módjára, és elismertük a hibánkat, mindketten sajnáltuk a másikat, de nem haladtunk előre. Nagyon rosszul esett, saját magát meghazuttolta, mert nem akart fájdalmat okozni, de változni nem tudott. Szóval fájt, biztos vagyok benne hogy neki is, de a legjobb megoldás a "delete friend volt".
Évekkel ezelőtt történt, de a mai napig fáj ha néha napján eszembe jut... :(
*meghazudtolta
Bocsi a hibákért, fáradt vagyok.
(:
A talán 3. alkalom körül leülnék vele és megbeszélném a helyzetet, mert akkor már látnám, hogy nem csak, mondjuk, rossz napja volt és így vezette le (nem mintha az rendben lenne). Mert se szó, se beszéd nem is tiltanám, illetve neki is fontos lenne, hogy külső szemmel is lássa magát.
Hosszútávon viszont biztosan nem viselném el, egyszerűen nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!