Lányok ha egy férfi barátokok megkérdezné tőletek hogy lenne kedvetek szexelni vele akkor csalódnátok benne?
Figyelt kérdés
Mit válaszolnátok neki?2022. okt. 17. 16:30
11/31 anonim válasza:
9
Miért csinálsz akkor dolgot a puncidból?
Nem nagy dolog, másnak is van!
12/31 A kérdező kommentje:
2022. okt. 17. 18:46
13/31 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem is ismerik egymást.
2022. okt. 17. 18:48
14/31 anonim válasza:
"Végtére is erről kéne szólnia egy barátságnak..."
Aki megdugna, az nem a barátom.
15/31 anonim válasza:
#14 nem, arról szól a barátság, hogy megbeszéljük a problémáinkat, mint az érett, értelmes felnőttek. Nekem a másik emberileg sokkal fontosabb, mint a tudat, hogy tetszem neki. Ha ő fel tudja dolgozni az elutasítást, miért ne lehetnénk barátok továbbra is?
16/31 anonim válasza:
Mert ÉN onnantól kezdve nem barátként látom, hanem "sunnyogóként", aki arra vár, hogy megdughasson. Ennek az ellentettje az lenne, ha házasságban kiszeretnék a páromból, és megpróbálnánk megbeszélni.
Lehet beszélni naphosszat, az érzelmeket nem fogja megváltoztatni semmi.
17/31 anonim válasza:
#16 hány éves vagy omg. Az emberek nem így működnek, plusz a kérdező a körülményeket se vázolta fel. Nekem a legjobb barátom pl mikor szakított a csajával, nagyon el volt keseredve, érzelmileg nagyon megviselte (a csaj eléggé átb.aszta), és gyakorlatilag bármi jó lett volna neki. Mikor pedig bepróbálkozott, nemet mondtam és közöltem vele, hogy csak nagyon el van keseredve, majd holnapra lenyugszik. Így is lett, negyedik éve vagyunk bffek, a kapcsolatunk erősebb, mint valaha.
18/31 anonim válasza:
Én így működöm. Nekem ez nem pálya. A bizalom nálam ezzel elvész. Az meg nem barátság, hogy inkább nem mondok el neki dolgokat, távolságtartó vagyok, és minden mozdulata mögött hátsó szándékot sejtek.
Nálam ezzel megváltozik a dinamika örökké.
19/31 A kérdező kommentje:
18 De az a baj hogy megkérdezte, vagy az hogy alapból vonzódik hozzád, és lefeküdne veled?
2022. okt. 17. 19:19
20/31 anonim válasza:
Az, hogy vonzódik hozzám. Az, hogy elmondja, azt elvárnám egy barátságban, hogy ha nem tud rám csak barátként tekinteni, akkor ne verjen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!