Lányok ha egy férfi barátokok megkérdezné tőletek hogy lenne kedvetek szexelni vele akkor csalódnátok benne?
Figyelt kérdés
Mit válaszolnátok neki?2022. okt. 17. 16:30
1/31 anonim válasza:
Jöjjön, aminek jönnie kell.
Manci néni 84L
2/31 anonim válasza:
Igen, csalódnék. Ha poén akkor persze röhögök egy jót, de ha komolyan gondolja, többé nem a barátom. Senki sem marad a barátom, aki többet akar tőlem.
4/31 anonim válasza:
Hát azért ahhoz kellenek előzmények,csak úgy random semmilyen előzmény nélkül ritkán kérdeznek ilyet.
5/31 anonim válasza:
Aki ilyet kérdez, az így kb. szalonképesen fogalmazza meg az "Hé, akarsz dugni?" kérdést. Szóval igen, csalódnék, hogy ilyen primkó az ember.
6/31 anonim válasza:
Csalódnék és kizárnám az életemből.
7/31 anonim válasza:
Nyilván csalódnék,de egyben örülnék is hogy kiderült milyen ember is valójában,és megszakítanám vele a kapcsolatot.
8/31 anonim válasza:
Attól függ hogy Chad vagy sem.
Ha az, akkor valszeg én is dugni akartam már egy ideje így jöhet.
9/31 anonim válasza:
Nemet mondanék, de nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, jézus...örülök, hogy ti ilyen könnyen tudjátok cserélgetni a barátaitokat, én inkább próbálnám vele megbeszélni a dolgot. Végtére is erről kéne szólnia egy barátságnak...
10/31 anonim válasza:
Itt mindenki mindenért megszakít minden kapcsolatot. 😅 Azért én örülök, hogy a való élet nem ilyen, hogy "töröljük", aki valami nem szimpatikus dolgot csinált. Egy barátom sem maradt volna, ha ilyen hópihe lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!