Kaptam egy autót a férjemtől, ami azt jelenti, hogy az én nevemre vette. Neki is van. Tényleg rosszul kellene éreznem magam?
Szerintem meg le kell 💩ni.
Ha nekem lenne sok, én se sajnálnám a páromtól.
Jó, nyilván nem a 2 hónapos kapcsolatban csinálunk ilyeneket, de az hogy egy jól működő kapcsolatban/ házasságban ki hogy menedzseli a pénzügyeket, ahhoz senkinek semmi köze.
Amíg nem vagy a kiszolgáltatottja vagy nem használod ki (szerintem mindkettő elég hamar feltűnne), addig ne aggódj.
Nem kell foglalkozni mások véleményével!
Ha már így alakult, akkor élj bölcsen a lehetőséggel és leld örömödet a gépjármű használatában!
Hülye vagy. Szarni kell az ilyen emberekre. Azt veszek és azt adok annak, amit és akinek akarok.
Mondjuk a párod is egy jó nagy here, ha nem bír kiállni melletted azért, amit ő vett. Anyámnak vettem otthonra egy nagymonitoros asztali gépet. Ment a vén qrvák fröcsögése h minek neki meg erre bezzeg telik. Úgy elküldtem őket a qrva anyjukba, hogy nem tették zsebre. Ne aggódj megkapták, hogy neveltek volna életképes kölköt maguknak és akkor nekik is venne. :D
Azért, mert másnak savanyú a szőlő és az ő férjük nem vesz nekik autót (vagy semmitse), amiatt neked nem kell rosszul érezned magad.
Felneveltetek együtt pár gyereket, hadd éljétek már ezt a házasságot úgy, ahogy nektek jó, nem is értem, másnak ezen mi fáj :D
Biztonságos vezetést az új autóddal, élvezd ki nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!