Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, kerül a legjobb...

Mit tegyek, kerül a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Év elejéig zökkenőmentes elvoltunk sokat találkoztunk beszélgettünk hulyultunk stb De egy pár hete olyan csendes és mintha kerülne engem. Ha elhivom találkozni mindig a tanulásra hivatkozva lemondja. Tudom hogy most fog felvetelizni a gimibe (en már 6 osztalyosba jarok) de ez tényleg ennyire kikészíti az embereket? Tegnap rairtam hogy jól van e de meg se nézte pedig láttam hogy elérhető volt. Nem tudom mi lehet vele. Tényleg csak asuli? Vagy lehet vmi amit nem mer nekem elmondani? Vagy tehettem vmit amiért megsértődött? Mit tegyek? Eléggé aggódok miatta...

2022. okt. 13. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a felvételi is. Annak idején én is nagyon ki voltam készülve, az meg még rátett egy lapáttal, hogy mindenki (barátok, tanárok, szülők) arról beszélt. Az is lehet, hogy történt valami, vagy történik jelenleg is (pl rokon kórházba került, kisállat eltűnt, másik barátság megszűnt, stb) és még nem áll készen rá, hogy elmondja. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, az az, hogy megmondod neki hogy rád számíthat, és ha beszélni szeretne, akkor ott vagy neki, aztán békén hagyod. Majd keres, ha úgy érzi. Ha folyamatosan keresed a társaságát, azzal csak rontasz a helyzeten.
2022. okt. 13. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyjad,ne írj neki.Ha akar keresni fog úgyis és almondja mi a helyzet.Ha nem keres többet akkor ennyi volt.
2022. okt. 13. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! #1 főleg neked
2022. okt. 13. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!