Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meddig fog még tartani barátnő...

Meddig fog még tartani barátnőmnél ez a szerelmes korszak?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja bele van zúgva egy srácba, és azóta se lát se hall, beszélni se lehet vele mert valahogy még a másodfokú egyenlet megoldóképletéből is képes a srácra asszociálni. Messengeren is már csak közös képeket küld, és ha írok neki valamit akkor reagál rá egy szívvel vagy szomorú fejjel, aztán írja hogy "úristen képzeld xy megfogta a kezem, és akkor blablabla". Ne értsetek félre, jöjjenek össze, áldásom rájuk, csak jó lenne ha tudnánk normálisan is beszélgetni, mint eddig.

2022. okt. 11. 07:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
A lanyok altalaban szerelmesebbek, a fiuk altalaban a barataikat veszik elore. Ez van. Majd ha idosebb lesz, akkor ez valtozhat. Nincs ebben semmi kulonos.
2022. okt. 11. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Én a környezetemben pont fordítva látom: kamaszkorban még mindenkinek fontos volt a haverokkal bulizni hétvégente, együtt lógni délutánonként, stb. Felnőttként meg a többség inkább a családjával tölti az időt, a párjával van sokat akivel a közös életet építenek. A buli a haverokkal meg egyre ritkább. (Nem leszólásból írom, szerintem ez teljesen normális)

2022. okt. 11. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:
#1 Irigy vagyok, mert szeretnék normálisan beszélgetni? Hát oké... Én igénylem a tartalmas, értelmes beszélgetéseket, társadalmi problémákról, történelemről, irodalomról, stb. Ezt nem helyettesítheti az "xy rám nézett és megharapta az ajkát úristen elájulok!!!"
2022. okt. 11. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Ne hogy már a kérdezőt bántsátok. Rosszul esik neki hogy a barátnője ennyire nem törődik vele..

Mindkét féltől teljesen normális a reakció.. az egyiknél azért mert szerelmes a másik meg csak szeretné ezt a barátságot megtartani.

Kérdező,ne aggódj majd alább hagy ez a rózsaszín köd;viszont az jó hír hogy el újságolja neked a boldogságát. Próbálj meg vele örülni és felvenni a fonalat. Ha nem adja jelét a barátságotoknak,akkor sajnos nem is érdemes vele törődni.

Amíg boldog( rózsaszín köd ellepi az agyát :D ) az ember,képes megfeledkezni arról hogy ki az aki eddig mellette állt..

2022. okt. 12. 07:40
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Na igen. Nők és férfiak. Ha egy nő bepasizik, akkor a barátnőket hanyagolja. Ha egy férfi becsajozik, attól még eljár a cimbikkel sörözni. Bros before hoes...
2023. jan. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!