Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről akik nem öltözködnek stílusosan, nem felszínesek?

Figyelt kérdés
Akiket nem érdekel mások véleménye?
2022. okt. 8. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

Speciális hópelyhecske. Beszarás! :D

Magyarul beszélj, ne az angol kifejezéseket fordítsd át, mert magyarul annak semmi értelme, csak sületlenség az egész.

2022. okt. 8. 19:34
 12/17 A kérdező kommentje:

11

33 vagyok :)

Egyébként mindig így gondolkodtam, nem értettem az emberek miért akarnak ennyire megfelelni egymásnak sosem.

2022. okt. 8. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolják, hogy nem karácsonyfák, a funkcionalitás számukra fontosabb.

Nem akarják erre szórni a pénzt.

2022. okt. 8. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
harminc múltál szerinted, de kiírsz egy kérdést arról, hogy mi az emberek véleménye arról, hogy nem érdekel téged az emberek véleménye... az öltözködésen és más emberek véleményén filózol szabadidődben, valóban, kicsit sem vagy felszínes...
2022. okt. 8. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Jobban bejönnek, mert nem játsszák meg magukat.
2022. okt. 8. 22:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten szimpatikusak ezek az emberek. Én magam is ilyen vagyok.

Úgy öltözködök és úgy élek, ahogyan az nekem tetszik. Akik pedig nem tudják ezt elfogadni, azok nyugodtan elkerülhetnek engem. 😁

2022. okt. 9. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi egyébként azért is öltözködünk egyszerűen, mert egyszerűen nincs kedvünk kinyalni magunkat ebben az országban. Az öltözködés a környezet, a többi ember és az alkalom iránti tisztelet kifejezése is (lenne).
2022. okt. 10. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!