Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hagynátok egy fiú barátnak...

Hagynátok egy fiú barátnak hogy folyamatosan ajándékokat vegyen nektek?

Figyelt kérdés

23N

Nem olyan nagy dolgok. Egyszer csoki, van amikor épp parfül meg ilyenek.

2022. okt. 5. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy számodra ez kellemetlen vagy félreértésekre (is) adhat okot.

Mármint ha így érzed.

2022. okt. 5. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legjobb baratom egy faszi. Szerintem szerelmes belem. Eppen emiatt NEM engedem, hogy vasarolgasson nekem. O az egyik legfontosabb ember az eletemben, igy nem kockaztatom, hogy ha barmi valtozik, akkor en legyek a hibas.
2022. okt. 5. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyilván nem barátságból teszi. Aztán amikor összeszedi a bátorságát, hogy megmondja hogy szeret, te meg elutasítod, megkaphatod, hogy miért használtad ki.
2022. okt. 5. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ott a pont :D Ha mindenkinek ajándékokat vesz, akkor ráhagyom, hogy ez a szeretetnyelve (és nyilván én is veszek neki apróságokat). De ha csak velem teszi ezt, akkor elég átlátszó, hogy meg akar venni.
2022. okt. 5. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

azért egy parfüm már messze nem a szelet csoki kategória, már bocs... van olyan fiúbarátom (régi, kedves barátság, ahol az összes jelenlévő félnek tiszta, beleértve a mindenkori partnerünket, hogy ez barátság és nem más), akitől jólesik, kedves gesztus, hogy ha összefutunk a boltban, a kedvenc csokimat is beteszi a kosarába, meghív egy kávéra ha összefutunk valahol, de ezek ilyen egyszeri alkalmak, nem szisztematikusan bombáz cuccokkal...

nekem ennek olyan szaga van, mint akit meg akarnak venni, már bocs.

2022. okt. 5. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!