Hagynátok egy fiú barátnak hogy folyamatosan ajándékokat vegyen nektek?
Figyelt kérdés
23N
Nem olyan nagy dolgok. Egyszer csoki, van amikor épp parfül meg ilyenek.
2022. okt. 5. 12:45
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy számodra ez kellemetlen vagy félreértésekre (is) adhat okot.
Mármint ha így érzed.
2/5 anonim válasza:
Nekem a legjobb baratom egy faszi. Szerintem szerelmes belem. Eppen emiatt NEM engedem, hogy vasarolgasson nekem. O az egyik legfontosabb ember az eletemben, igy nem kockaztatom, hogy ha barmi valtozik, akkor en legyek a hibas.
3/5 anonim válasza:
Nem, nyilván nem barátságból teszi. Aztán amikor összeszedi a bátorságát, hogy megmondja hogy szeret, te meg elutasítod, megkaphatod, hogy miért használtad ki.
4/5 anonim válasza:
#3 Ott a pont :D Ha mindenkinek ajándékokat vesz, akkor ráhagyom, hogy ez a szeretetnyelve (és nyilván én is veszek neki apróságokat). De ha csak velem teszi ezt, akkor elég átlátszó, hogy meg akar venni.
5/5 anonim válasza:
azért egy parfüm már messze nem a szelet csoki kategória, már bocs... van olyan fiúbarátom (régi, kedves barátság, ahol az összes jelenlévő félnek tiszta, beleértve a mindenkori partnerünket, hogy ez barátság és nem más), akitől jólesik, kedves gesztus, hogy ha összefutunk a boltban, a kedvenc csokimat is beteszi a kosarába, meghív egy kávéra ha összefutunk valahol, de ezek ilyen egyszeri alkalmak, nem szisztematikusan bombáz cuccokkal...
nekem ennek olyan szaga van, mint akit meg akarnak venni, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!