Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valami annyira hiányzik az...

Valami annyira hiányzik az életemből de mi?

Figyelt kérdés

24 vagyok fiú. 3 éve külföldön dolgozok és csak gyűjtöm a pénzt. ennyi életem van... se barátnő.. se semmi más csak munka evés és alvás. ez megy már 3 éve. barátnő most nem kell.. de.. valami akkor is hiányzik az életemből... olyan üresnek érzem magam... szoktam haza járni kb 6 havonta. majd

decemberben lesz a következő mikor haza megyek 2 hétre..... Németországban nem rossz.. csak.. nem tudom.. valami hiányzik...

2022. okt. 3. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet egy párkapcsolat vagy a családod de mégis azt érzed hogy most nem kell, igazából ezt te érzed belül, gondold végig mi tenne boldoggá, és rájösz :)
2022. okt. 3. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Nekem se kell most barátnő mert már a tököm kivan mindegyik lánnytól. Mégis kell. Egyszerűen szükségem van, hogy valakit átöleljek. És egy olyan lányt akarok akivel együtt vagyok. Lehet úgy érzed nem kell, de mégis más lenne ha tudod ,hogy vár valaki a munka után és akinél végre megpihenhetsz. Boldog lehetsz.
2022. okt. 3. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálsz dolgokat munkán kívül? Hobbi? Utazgatás, megnézni helyeket ilyesmi?
2022. okt. 3. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vmi hanem minden hianyzik.. te irtad h melon kivul nem csinalsz semmit.
2022. okt. 3. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami hiányzik, akkor miért nem töltöd be az űrt. Kezdj neki és kiderül.
2022. okt. 4. 02:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Hello, én svájcban dolgozom, én is gyüjtögetek, de ugyanakkor élek is, nem járok haza csak évente egyszer, inkább ide szoktam kihívni 2-3havonta néhány gyerekkori havert, vagy van, mikor anyukámat…

Vagy ha épp olyanon van, akkor átrepülök Máltára, Krétára, Szicilliába, Szardíniára, esetleg Tenerifére… néhány napot el lehet tölteni ezeken a helyeken 1-2000euróból lazán, közben lehet hasznos barátságokra szert tenni, bulizni, szórakozni, meditálni.

Spanyolokat vagy Portugálokat nagyon tudom ajánlani haverkodni, néhány latin ajkú haver és többet soha nem unatkozik az ember :)

2022. okt. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!