Valami annyira hiányzik az életemből de mi?
24 vagyok fiú. 3 éve külföldön dolgozok és csak gyűjtöm a pénzt. ennyi életem van... se barátnő.. se semmi más csak munka evés és alvás. ez megy már 3 éve. barátnő most nem kell.. de.. valami akkor is hiányzik az életemből... olyan üresnek érzem magam... szoktam haza járni kb 6 havonta. majd
decemberben lesz a következő mikor haza megyek 2 hétre..... Németországban nem rossz.. csak.. nem tudom.. valami hiányzik...
Hello, én svájcban dolgozom, én is gyüjtögetek, de ugyanakkor élek is, nem járok haza csak évente egyszer, inkább ide szoktam kihívni 2-3havonta néhány gyerekkori havert, vagy van, mikor anyukámat…
Vagy ha épp olyanon van, akkor átrepülök Máltára, Krétára, Szicilliába, Szardíniára, esetleg Tenerifére… néhány napot el lehet tölteni ezeken a helyeken 1-2000euróból lazán, közben lehet hasznos barátságokra szert tenni, bulizni, szórakozni, meditálni.
Spanyolokat vagy Portugálokat nagyon tudom ajánlani haverkodni, néhány latin ajkú haver és többet soha nem unatkozik az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!