Miért írhat vissza későn a lány?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egészségügyin, ahol összefutottam egy lánnyal és tök jót beszéltünk, viszont nem sokáig mert aztán folytatódott az oktatás. A végén kimentünk, egymásra mosolyogtunk és megkérdezte a nevemet. Kis idő múlva bejelöltem mert azt gondoltam, hogy ebből lehet egy barátság, vagy csak simán beszélhetnénk. Ráírtam, de csak órák múlva ír vissza. Lehet az hogy szimplán nem érdeklem őt? Szerintem abból a pár perces beszélgetésből egy csomó minden kiderült és lenne egy jó pár téma amiről tudnánk beszélni.2022. szept. 14. 19:21
11/12 anonim válasza:
20 millió oka lehet, pl.: tanul-dolgozik-alszik.
12/12 anonim válasza:
Ne szarakodj, írd meg neki, hogy hétvégén meghívnád az xy kávézóba. Kész. Ha igent mond, érdekled, ha nem, nem. Sok sikert, hajrá! 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!