Vajon miért csinálhatja ezt velünk?
Kérdezd körbe a közösbarátaitokat ez nagyban előre tudja vinni a problémádra feltett kérdés megválaszolását.
Szerintem egyszerűen csak egy ilyen személyisége. Tudod -e, hogy van 4 féle személyiségtípus amiből személyenként kettő a domináns és a másik kettő meg csak nyomokban érezhető az emberek viselkedésében?
Itt röviden utána olvashatsz:
Simán csak ilyen alkat, ne vedd a viselkedését a kis szívedre.
Ha számodra fontos, hogy ha ígér neked valamit akkor tartsa be akkor mond el ezt neki, úgy, hogy ne tudja félreérteni a kérésedet.
Az emberek nem gondolatolvasók, ha valamit szeretnél akkor jelezned kell neki, hogy tudja, hogy számodra mi a FONTOS! Lehet neki ilyen kapcsolatai vannak ahol sok minden teljesen kaotikus.
Tanulj már meg írni baszdmeg, hát két sztrókot kaptam, mire végigolvastam, amit ideokádtál, és még így sem értem! Írásjelenk, tagolás nem véletlenül vannak.
Amúgy a haverod arra használja a szabadidejét, amire akarja, én nem, hogy négy hónap alatt raknám fel a videót a netre, hanem soha, majd megcsinálja, akinek fontos. Ennyit tudok mondani, mert amúgy nem értem, hogy mi a k. anyádat akartál írni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!