A szépek szerintetek megértik, hogy a csúnyákat idegesítik a kiváltságaik?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan viszonyulnak ehhez?2022. szept. 7. 19:48
11/14 anonim válasza:
kérdező te mikor mondasz le a fehér kiváltságodról
12/14 anonim válasza:
Mi van akkor, ha ezek a kiváltságok a mai világban már csak a T.F.H.-kban van meg?
13/14 anonim válasza:
En megertem, de mit kene kezdeni vele? Magammal foglalkozok es kihozom mindenbol a legtobbet. Biztos nem operaltatnam at magam ugyanolyanna mint barki.. tobb mint 10 eve edzek. Te atoperaltatnad magad cigannya pl h ne erezzek maguk kisebbsegnek? Vagy levagnad a labad, h jobban erezzek maguk a mozgasserultek? Stb..
14/14 anonim válasza:
Mit kellene tenni?
Kihozom magamból a maximumot, de ha más külsővel vagyok, akkor is így teszek.
Akik pedig rondák, esetleg csak elégedetlenek, azokkal én mit kezdjek? Vagy mit várnak?
Mert én a pofahúzáson kívül mást nem kaptam még nőktől.
Ha zsíros csimbókokban lógna a lelapult hajam, megmosnám. Ha lenne rajtam 30kiló,leadnám.
Ha vastag lenne a derekam, olyan ruhát vennék fel ami ellensúlyozza. Ha nem lenne szempillám, csináltatnék.
Szerintem mindenki hozza ki magából a maximumot, mindenkinél van szebb,ezen eszetlenség agyalni. Nem tartom magam szépnek, de nem tudok olyat mondani akivel én le cserélném a külsőmet. Erre a szintre kell eljutni minden nőnek agyban. És ez független a külsőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!