Miért engem hibáztatnak?
Figyelt kérdés
Szombaton meghívták haveromat egy bulira, sokan voltak, kb 50-en. Elhívott engem meg egy másik havert. Előtte alapozgattunk kicsit, mondhatni elég spiccesen mentünk oda. Majd mikor már ott voltunk eléggé bevoltunk rúgva, egy ideig jól ment, mert csak beszélgettünk ott emberekkel, lányokkal ismerkedtünk. Aztán volt egy lány aki nagyon megtetszett a havernak, odamentünk hozzá hárman, majd hirtelen elkezdte nagyon durván fogdosni a seggét, akkor elszaladt. Mondtuk neki hogy ne csináljon ilyet többször, de már a világát nem tudta. Nem sokkal utána odajött a barátja, vagy nem tudom kije és szóvá tette ezt. Akkor a haver bevert neki minden előjel nélkül kettőt, ami után a földre esett. Sokan felfigyeltek rá, a haverjai is, és akkor nekünk akartak jönni. De sok ember közéjük állt, ezért nem volt semmi, meg egyből el is mentünk utána. Aztán a szüleim meg engem okolnak ezért, miközben semmit se tehetek erről, meg mondják hogyha lesz feljelentés én is megszívom, de hát nem csináltam semmit, lesz ebből valami nekem is?2022. szept. 5. 20:17
2/4 anonim válasza:
Így van, neked semmi elvileg. Csak nehogy a végén csoportosan elkövetett garázdaság legyen a vád... A balhézó havert nektek kellett volna leállítani, jobb színben tüntetek volna fel, már ha lesz bármi az ügyből. A srác, akit lecsaptak vessen magára. Ha ebből nem tanul... alapvető egy efféle helyzetben, hogy a számonkérést egy maflás előzi meg.
3/4 anonim válasza:
Mivel ha még fel se emelted a kezedet,nagy esélyel te kimaradsz,mivel ha még nem is ütöttél se semmi,akkor mivel vádolnak meg?
4/4 anonim válasza:
Tanulság, részegen nem mész sehova, csak haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!