Mennyire jó keveredni egy baràtunk baràti tàrsasàgàval?
Én eddig akárhányszor próbálkoztam, mindig csontra ilyen volt, mint amit te is leírtál kérdező. Egyszer volt viszont egy nagyon jól sikerült próbálkozás is, sőt olyan jól sikerült, hogy miután én összevesztem a barátnőmmel, ő még ezután tartotta a kapcsolatot az egyik fiú barátommal. Nem azért mert vonzódott a fiúhoz, inkább fordítva volt, de tényleg jól kijöttek egymással. De sokkal több esetben olyan volt a helyzet, mint amit leírtál. Ilyen kényszeredett udvariaskodások.
Amúgy ez a fiú barátom nagyon értett hozzá, hogyan kell kívülállót társaságba bevonni! Nagyon udvarias volt ebben a tekintetben, mindig a kívülállóra tette a fókuszt, és beavatta őt vicces sztorikba, ez mindig jól működött, a kívülálló hamar feloldódott, és így ment az este, sztorizgatással. Szerintem ezen is múlik, jól is lehet csinálni, de nem mindenki ilyen karizmatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!