Távolságot szülhet a párom és köztem, hogy nem jövök ki a baráti társaságával?
A csávónak a barátai az elsők?
Te meg azért kaparsz, hogy elfogattasd magad a barátaival?
Te sem vagy százas.
A barátoktól eltiltás a pár egyik tagjától egy másik téma és az szerintem is para és gáz, tehát én most arra az esetre reagálok, amikor tiltás nincs, csak közös hang sem a társunk barátaival.
Szokták mondani, hogy a barátság mindenek előtt, azonban azt elfelejtik az emberek, hogy 80 évesen nem a haverja fogja megetetni, ha már nem tud magáról, hanem jobb esetben a társa, vagy a gyereke, aki KETTEJÜK vére.
Igenis lehet fontosabb valaki számára a baráti társaság, méghozzá annak, aki nem az Igazi mellett van. Mihelyst egy nő, vagy férfi megtalálja azt az embert, akivel le akarja élni az életét, akkor tudatosul benne az, amit fentebb is írtam. Csajok es pasik jönnek-mennek, az tény... Hangsúlyzom újra, hogy lehet fontosabb egy barát, mint te, csak tudd, hogy az mit jelent.
Attól függ, hogy milyen az a társaság, mennyire állnak közel. Én életem végéig tervezek a férjemmel, de a legjobb barátnőm életem minden nehéz helyzetében ott volt, ha kellett, a padlóról kapart fel, akkor is, amikor vele is f.sz voltam. Nem tudnám elviselni, hogy nem tudom, hogy mi van vele, és esetleg nem vagyok ott neki, amikor szüksége van rám, testvéremként szeretem. Más minőségben ugyan, de hasonlóan fontos része az életemnek, mint a férjem.
Szerencsére kijönnek egymással, én is az ő párjával, de biztos vagyok benne, hogy a férjemmel nem lennénk együtt, ha elkezdett volna elhatárolni tőle. Vannak olyan kapcsolatok, amik egyszer adatnak meg egy életben, és ezek nem csak romantikusak lehetnek.
Most direkt megkérdeztem párom véleményét erről.A válasz:
Én SEM mennék a a barátaimhoz,mert lehet hogy gyerekkori barátságról van szó,de egy kapcsolatban elkell dönteni hogy mit helyezel előtérbe.
Ráadásként ha nem kedvelik a páromat(minden ok nélkül),az maradjon az ő problémájuk.
Sose értettem, hogy miért kellene valakinek a párja barátjait szeretni, egyáltalán minek kell ezt erőltetni sokszor, hogy menjünk a barataimhoz, jönnek a barataim stb
Menjen, de neked miért kell, más ha pl esküvőre vagy valami fontosabb alkalomra meghívja őket, de ezt a raderoltetem a baráti tarsasagom és szeresd őket dolgot sose értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!