Bunkóság lenne tőlem?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy gyerekkori barátnőm esküvője. Úgy döntöttem nem szeretnék elmenni(amúgy is más programom lesz), és pénzt sem küldök(amúgy is meg vagyok szorulva anyagilag). Emiatt bűntudatom lett, egy utcában laktunk, már egy ideje nem vagyunk jóba(nem vesztünk össze, de nagyon eltávolodtunk). Ő sokszor kihasznált engem, arra használt amire akart, egy ideje próbál közeledni felém, de ignorálom, annyiszor csalódtam benne, hogy nem tudok megbízni benne. Többször megcsalta a mostani és a volt párjait is(több férfival) volt mikor engem használt fel alibiként.A másik barátnőm barátja történetesen az ő exe, mindent megtett, hogy elválassza őket, a csajt hosszú ideig zaklatta. Szégyellem, mert a szüleivel jóba vagyok, de nem érzem úgy, hogy el kellene menjek,ugyanakkor bűntudatom is van miatta, mert annyi emlék összeköt, mindennek ellenére volt mikor ő segített nekem átlendülni egy nehézségen(igaz már nagyon régen volt). Mit tegyek? Bunkóság lenne nem elmenni?2022. szept. 2. 21:40
1/4 anonim válasza:
Nem a barátnőd és vagy ezerszer átvert. Fszt se érdekli mit csinál.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem bunkóság. Meg kell értenie, hogy van más programod, valamint anyagilag nem teheted meg jelenleg azt, hogy pénzt küldj neki. Ha ezt nem tudja megérteni akkor az ő baja. De te ezért nem leszel bunkó.
3/4 anonim válasza:
Az emlék a múlt. Élni pedig a jelenben kell. Az esküvő is a jelenben van, és most neked nem aktuális. Volt barátnőnek nem kell elmenni az esküvőjére, pláne hogy még fizetni is kelljen érte. Gratulálsz, sok boldogságot kívánsz, és megmondod, hogy sajnos nem tudsz ott lenni egy már korábban lefixált program miatt. Nem fogsz hiányozni neki.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben nem bunkóság. Ha nem szeretnél akkor ne menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!