Mást is el hagytak a barátok, mióta komoly párkapcsolatban él?
Köszi a válaszokat, srácok. Mi nem élünk együtt a párommal és gyerekünk sincs, se saját, se közös. Heti 3-5 napot töltünk együtt, ha úgy jön ki a lépés. De szokott úgyis lenne, hogy csak kettőt vagy semennyit.
Gyertát sem kell tartani, mert a párom nem az az ölelkezős-simizős típus, társaságban meg pláne. Akkor szoktam kérni, hogy karoljon át, ha egy másik párral töltjük az estét, mert az a pár pedig pont, hogy ölelkezős-pusziszkodós. Ha többen vagyunk, akkor vegyülünk, ha össze kerülünk, egymás mellé ülünk. Szóval nem mondanám, hogy a románcunkat kell nézniük.
Hogy nem kedvelnek, azt nem tudom megítélni. Lehet, hogy legbelül tényleg nem, de nem mutatják felém. Kedvesek, próbálunk beszélgetni, nevetünk együtt. Elvagyunk.
Sokáig összejárogattunk amúgy iszogatni, horgászni, jöttünk-mentünk egymáshoz, a szilvesztert, szülinapokat is együtt töltöttük.
Aztán hirtelen eltűntek. Egy fixen jelen szokott lenni, vele én is bizalmas barátságot ápolok, a többi eltűnt. Egy-kettő hébe-hóba megjelenik, a negyediket én csak akkor látom, ha rám köszön az utcán.
Nem tudjuk, mi történt. 🤷🏻♀️
Látom a páromon, hogy bántja a dolog, de hiába mondom neki, hogy keresse fel őket, szervezzünk valami kis összejövetelt, azt mondja, már nincs kedve próbálkozni. És meg is értem.
Igazából mindig az egyik srácnál ülnek, aki ha nem ér rá, akkor keres minket a többi. De ez a srác meg nagyon megmakacsolta magát és nem tudjuk, hogy miért...
Nekem itt helyben egy barátom van, de vele tudunk heti 2-t vagy 3-t is találkozni néhány órára vagy hétvégén. Van egy belföldi barátnőm, vele havonta, két havonta utazunk egymáshoz egy hétvégére. Illetve van egy külföldi, vele csetelünk és telefonálunk, néha játszunk valamit. Annyiban változott velük a kapcsolattartásom, hogy szombatonként nem tudok nekik írni vagyis inkább nem akarok, mert programozunk a párommal. Vagy hetente 1-2 alkalommal anime maratozunk, ameddig tudunk, azalatt sem nyomogatom a telefonomat. De kapcsolatban vagyunk, szeretjük, keressük egymást, megbeszéljük a dolgainkat, a távolság ellenére is szórakozunk.
A másik oldalon meg ez van és nagyon elkeserít... Szívesen segítenék, de nem tudom megoldani a dolgot. 😕
22-37 év közöttiek vagyunk, mi a párommal 28asok.
(Bocsi a sok szóismétlésért. Engem is idegesít, de nem akarom "lebuktatni" magunkat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!