Tényleg nagyon öreges vagy sóher vagyok?
10
Már ne is haragudj, de rohadtul szánalmasnak tartom, mikor olyan ember teszi a fejét, hogy csóró és minimalista, aki fenntart egy luxuscikket, ami zabálja a pénzt. Teljesen mindegy, hogy az az autó mennyi idős, rámegy havonta 60-80 ezer forint és komolyan azon sír valaki, hogy sóher?
Nem sóher ő, csak másak a preferenciái.
Azt hittem hogy a sóherségre a kérdésedben azt fogod írni, hogy gáz-e plazából letekerve lopni a budipapírt :D
Na az sóherség, szerintem veled semmi baj nincs.
Ez a normális életvitel. Amelyik háztartás éves szinten nem tudja félretenni a jövedelme 10 százalékát, az a saját szintje felett él.
Akinek meg nincs tartaléka félévi megélhetésre, nem komolyan vehető ember.
Nem tudom, párkapcsolatban hogyan működsz…. Meg tudod hívni a barátnődet egy üdítőre??? Vagy elviszed vacsorázni? Amit leírtál az nem sóher hanem spórolás.
A sóher azt jelenti hogy sajnálja a pénzt kiadni. Ami nálam red flag mert pl gyereket nem tudnék szülni olyannak. Kell neki egy cipő ruha bármi. Ha apuka nem érti és sóher akkor alkalmatlan apának.
Mondjuk ha nem tud meglepni egy szál virággal, már ott lebukik.
Ezek amiket leírtál egy dolog.
Egy nővel tudsz e férfiként viselkedni?
Ki tudod e nyitni előtte az ajtót, meg tudod e hívni egy üdítőre vagy folyton azon agyalsz hogy nehogy ki kelljen adnod 300 Ft-ot . Nekem volt igazán öreges irigy smucig sóher exem, hát egy normális egészséges randit nem tudtunk összehozni . Csakis séta volt. Utána csak ő jött hozzám én főztem neki….. na elegem is lett egy teljes évet elvett az életemből, feltartott, most meg olyan társam van aki nem retteg ha ki kell adnia rám egy hamburger árát, sőt mindenem megvan……
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!