Tényleg nagyon öreges vagy sóher vagyok?
Férfiként írom,hogy nem vagy sóher, sem öreges !
Értelmesen élsz, hasonló életvitelem van nekem is.
Barátként is egy stabil és megbízható ember lehetsz, és biztos lesz majd olyan nő,aki értékel Téged !
Nem.
Szerintem te egy értelmes, intelligens, normális gondolkodású ember vagy, akinek nem a külsőségek irányítják az életét.
Számomra ilyen az ideális férfi. 🙂
Azzal meg csak nyertél, hogy a feleséged otthagyott, hiszen előbb utóbb úgyis szétmentetek volna, jobb így, hogy még nincs gyerek. Nyugi, meg fogod találni a párodat, nagyon sokan az ilyen típusú pasikat keresik.
1-es vagyok.
Engem is azért hagyott el a nejem,mert élni akart. Ki is kötött egy fiatal srác karjaiban,aki jól kihasználta.
Jött volna vissza,de szó sem lehetett róla. Sajnos azonban emberileg annyira megalázott a helyzet, amit okozott, hogy inkább magányos maradok.
És szépen, ha unalmasan is,de élem az életem - és sok szépet találok a mindennapokban.
Az tuti, hogy ne a facbukkon keress nőt, ott normális nincs ki ezt értékeli:DDD
Nem szórod a lóvét marhaságra, nincs ezzel baj.
Amúgy, a retró bútorok kicsit emberiek-barátságosabbak, mint a mai csicsás-szögletes vályú mosdókagylók és egyéb borzalmak...
Tulajdonképpen én is valahogy így élek.
Nem keresek rosszul, van egyszerű lakás, céges kocsi, de az életem nem egy izgalom, túrázni, kirándulni eljárok, az mondjuk izgalmas tud lenni, de tény, hogy sokaknak ez kevés.
Ettől függetlenül azt is meg tudom érteni, ha valakinek ez unalmasnak hangzik. Van akinek kell az izgalom, sok élmény, utazások, extrém sportok, vagy csak a nagy társaság, bulizások.
"jaj szegény vagyok, de azért tartok autót"
Majd mindjárt megsajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!